reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Super Emkamat! Ekstra wieści [emoji1]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Witam. U nas akcji z uchem dalszy ciąg [emoji20]

Synek wstał z czarnym językiem i wg ulotki natychmiast kontakt z lekarzem - dostał inny antybiotyk. Ja już mam dosyć, pierwszy raz w zasadzie chory (dotąd katar i to wszystko) i od razu takie komplikacje :/

Co do ciąży to nie mam nawet czasu o niej pomyśleć, poza tym, że jest mi non stop niedobrze... ech, fajny jest ten czas gdy już czuć ruchy

74703e3ksg0ul1uj.png

Hej :) byłam dziś na usg- takie dodatkowe mi wpadlo[emoji14]2,5cm, serducho 176ud. Wiek ciazy z dzisiejszego usg 9w1d ale powiedział, ze pierwsze usg jest najbardziej miarodajne czyli trzymamy się 8w6d . 2 dni różnicy zatem. No i o terminie z miesiączki zupełnie zapominamy.
Wielkie gratki Emkamat [emoji38]

reklama
Do góry