reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny.

Witam nowe mamusie. Wybaczcie usiądę dzisiaj zaktualizować tabelkę, nie mialam wcześniej głowy. Moja mała ma chyba zapalenie ucha bo od wczoraj płacze i gorączka. Za chwilę do lekarza ech....uroki jesieni

7v8rikgnfeynrbw6.png

reklama
Witaj Osza napisz przede wszystkim kiedy miałaś ostatnią miesiączkę. Jeśli 28 sierpnia to w piątek faktycznie miałaś 8 tydzien i 5 dzień i wtedy termin wychodzi na 4 czerwca mam tak samo :)

svchs65gg8talrm7.png
Ja miałam ostatnią @ 27.08 ale przesuneli mi termin na 09.06. Miałam długie cykle i dzidzia jest 5 dni młodsza :D
Hej dziewczyny.

Witam nowe mamusie. Wybaczcie usiądę dzisiaj zaktualizować tabelkę, nie mialam wcześniej głowy. Moja mała ma chyba zapalenie ucha bo od wczoraj płacze i gorączka. Za chwilę do lekarza ech....uroki jesieni

7v8rikgnfeynrbw6.png
Paskudna sprawa mój mały też przechodził kiedyś na szczęście antybiotyk szybko działa ;)

Cześć dziewczyny [emoji4] napiszcie jak to jest z chodzeniem w butach na szpilce/obcasie w ciąży. Można czy nie można? Już słyszałam milion wersji.... Chodzi mi oczywiście o początkowa ciąże gdzie jeszcze nie widać brzuszka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji4] napiszcie jak to jest z chodzeniem w butach na szpilce/obcasie w ciąży. Można czy nie można? Już słyszałam milion wersji.... Chodzi mi oczywiście o początkowa ciąże gdzie jeszcze nie widać brzuszka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem jeśli chodziłaś wcześniej a ciąża przebiega dobrze to nie ma przeciwwskazań.

Zgadzam się z Majką [emoji4] Wg mnie obcasy nie mają żadnego wpływu na ciążę. Mówię oczywiście o normalnych obcasach a nie jakiś szczudlach [emoji38] Bardziej chodzi o ryzyko potknięcia lub upadku. Wiec jeśli poruszasz się na nich sprawnie to śmiało. Potem będzie trudniej - zmienia się środek ciężkości wiec odradzam. Sama poczujesz kiedy. U mnie w ostatnich tygodniach to tylko crocsy [emoji1]

Cześć, dziewczyny! Ciężko Was nadrobić po dwóch dniach nieczytania [emoji1] aż 300 postów!

Witam nowe mamusie! Fajnie, że jesteście [emoji8]

Mój mąż potrafi dużo zrobić w domu, ale trzeba mu powiedzieć bo sam nie widzi. Po prostu tak ma, a ja się nie wkurzam tylko mówię co trzeba zrobić. Na razie działa [emoji6]

Szał zakupowy przed nami, bo nic nie mamy, już się nie mogę doczekać! Pewnie sporo dostaniemy od rodziny po starszych dzieciach, ale łóżeczko, przewijak, ubranka trzeba kupić. I wózek [emoji1]

Trzymajcie kciuki, dzisiaj o 19 wizyta i czekam na bijące serduszko! [emoji173] [emoji173] [emoji173]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Ja OM miałam 16 sierpnia ale ja mam cykle 35 - 40 dniowe. Terminu z OM wogóle nie liczę. Martwię się że w pomiędzy usg moja dzidzia zgubiła 4 dni. Staram się ale ciężko mi nastawić się pozytywnie.

Do góry