Jedna kobieta miała spadek bety a pokazał się zarodek z serduszkiem. Nic nie czytaj i nie szukaj. Usg tylko prawdę ci powie. Kiedy masz wizytę?Kasia sprawdzałaś w tych kalkulatorach beta hcg?
reklama
anika84
Fanka BB :)
Najważniejsze to wierzyć i nie odpuszczać ja miałam podobnie w pierwszej ciąży ale jak już pisałam nie wierzyłam i to dlatego.Jedna kobieta miała spadek bety a pokazał się zarodek z serduszkiem. Nic nie czytaj i nie szukaj. Usg tylko prawdę ci powie. Kiedy masz wizytę?
Zadzwoń do swojego ginekologa.
mlodamama21
mlodamama21
Bellax123!
przyrost pawie żaden, ale znam i taki przypadek gdzie beta raz rosła a raz malała,a dzidzia urodziła się Zdrowa trzymam kciuki a tak wgl to czemu robiłaś tą bete ?Dziewczyny powiedział że przyrasta "trochę" za mało. We czwartek mam przyjść na usg a jakbym zaczęła plamić, położy mnie do szpitala [emoji46]
reklama
Trochę za mało to nie znaczy jeszcze że jest bardzo źle. Bądź dobrej myśli, nerwy nie pomogą wiem coś o tym. Czekanie najgorsze :/Dziewczyny powiedział że przyrasta "trochę" za mało. We czwartek mam przyjść na usg a jakbym zaczęła plamić, położy mnie do szpitala [emoji46]