reklama
Ja też na 12egoA ja mam na 12go [emoji16]
Cześć dziewczyny podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałabym do was dołączyć. Termin mam na 4 czerwiec. Chciałabym prosić was o pomoc i wsparcie. To moja druga ciąża, niestety pierwsza nie zakończyła się szczęśliwie. Pierwsze usg potwierdziło ciąże 6 tydzień i 5 dzień wszystko ok termin na 31 maja. W piątek byłam na kolejnym usg powinien być 9 tydzień i 2 dzień a według lekarza iwymiarów był 8 tydzień i 5 dzień i termin na 4 czerwiec. W pierwszej ciąży zarodek obumarł w 8 tc. I teraz boję się że sytuacja znowu się powtórzy. Lekarz robiący usg stwierdził że wszystko jest ok i nie będzie dyskutował o takich rozbieżnościach. Czy któraś z was spotkała się z taką sytuacją? Proszę doradźcie mi coś bo wizytę mam dopiero w czwartek.
Aleksandrax
Fanka BB :)
Witaj,Cześć dziewczyny podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałabym do was dołączyć. Termin mam na 4 czerwiec. Chciałabym prosić was o pomoc i wsparcie. To moja druga ciąża, niestety pierwsza nie zakończyła się szczęśliwie. Pierwsze usg potwierdziło ciąże 6 tydzień i 5 dzień wszystko ok termin na 31 maja. W piątek byłam na kolejnym usg powinien być 9 tydzień i 2 dzień a według lekarza iwymiarów był 8 tydzień i 5 dzień i termin na 4 czerwiec. W pierwszej ciąży zarodek obumarł w 8 tc. I teraz boję się że sytuacja znowu się powtórzy. Lekarz robiący usg stwierdził że wszystko jest ok i nie będzie dyskutował o takich rozbieżnościach. Czy któraś z was spotkała się z taką sytuacją? Proszę doradźcie mi coś bo wizytę mam dopiero w czwartek.
Nie pamiętam jak to było na samym początku, ale pamiętam że ogólnie ogólnie trakcie ciazy często się tydzień z usg rozjerzdzal z faktycznym, czasem do przodu czasem do tyłu, ale wszystko było ok.
A ja dzisiaj musiałam nieść synka na rękach chwilę bo zasnął o potem mnie lekko cmilo coś na dole teraz sobie wyrzucam ze napewno schrzanilam sprawe i zaszkodzilam dziecku :/
Chciałabym znów być taka bezstrosko niezestresowana jak w pierwszej C.
Anulka.
Nie martw się Osza26 [emoji4] takie rozbieżności bardzo często występują na początku ciąży. Dzidziuś jest jeszcze tak mały ze ciężko go zmierzyć. Wystarczy ze gin uchwycil inne punkty końcowe Maluszka i juz mu wyszła różnica kilku milimetrów, a to niestety w tym okresie może dać nawet tydzień różnicy [emoji4] Rozumiem ze się boisz, wiem co przeszłaś [emoji22] Obserwuj swój organizm - piersi, brzuch, samopoczucie i przede wszystkim nastaw się pozytywnie [emoji6]Cześć dziewczyny podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałabym do was dołączyć. Termin mam na 4 czerwiec. Chciałabym prosić was o pomoc i wsparcie. To moja druga ciąża, niestety pierwsza nie zakończyła się szczęśliwie. Pierwsze usg potwierdziło ciąże 6 tydzień i 5 dzień wszystko ok termin na 31 maja. W piątek byłam na kolejnym usg powinien być 9 tydzień i 2 dzień a według lekarza iwymiarów był 8 tydzień i 5 dzień i termin na 4 czerwiec. W pierwszej ciąży zarodek obumarł w 8 tc. I teraz boję się że sytuacja znowu się powtórzy. Lekarz robiący usg stwierdził że wszystko jest ok i nie będzie dyskutował o takich rozbieżnościach. Czy któraś z was spotkała się z taką sytuacją? Proszę doradźcie mi coś bo wizytę mam dopiero w czwartek.
Witam Natalia [emoji4] Czuj się jak u siebie [emoji1]
mlodamama21
Mój synek miał rozbieżności z usg w późniejszym okresie 2 tyg i faktycznie mógł jeszcze posiedzieć bo urodził się tydzień przed terminem poprawionym a ważył tylko 2930g.Cześć dziewczyny podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałabym do was dołączyć. Termin mam na 4 czerwiec. Chciałabym prosić was o pomoc i wsparcie. To moja druga ciąża, niestety pierwsza nie zakończyła się szczęśliwie. Pierwsze usg potwierdziło ciąże 6 tydzień i 5 dzień wszystko ok termin na 31 maja. W piątek byłam na kolejnym usg powinien być 9 tydzień i 2 dzień a według lekarza iwymiarów był 8 tydzień i 5 dzień i termin na 4 czerwiec. W pierwszej ciąży zarodek obumarł w 8 tc. I teraz boję się że sytuacja znowu się powtórzy. Lekarz robiący usg stwierdził że wszystko jest ok i nie będzie dyskutował o takich rozbieżnościach. Czy któraś z was spotkała się z taką sytuacją? Proszę doradźcie mi coś bo wizytę mam dopiero w czwartek.
Postawiłam całą chałupę na nogi. Mąż wczoraj wziął dzieci do kościoła i wrócił z jedzeniem i zakupami. Teraz pilnuję żeby każdy sprzątał po sobie i wstaję tylko w razie konieczności. Obiad będę musiała zrobić ale będą lecieć same gotowce więc długo nie postoję. Mam tylko nadzieję że to coś da...
reklama