Emkaa
Fanka BB :)
Mi nie, jutro do pracy [emoji21][emoji21] [emoji2]na szczęście wtorek wolny !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nie, jutro do pracy [emoji21][emoji21] [emoji2]na szczęście wtorek wolny !!
My tak samo [emoji4] Już wstępnie planujemy jak przerobić salon, żeby i łóżeczko weszło [emoji6]Tyle, że myślę, że teraz będzie córka.My w zasadzie mamy wszystko po synku z takich "dużych" wydatków, łóżeczko, wozek, fotelik do samochodu, krzesełko do karmienia no i ubrania. Maluszek będzie z nami w salonie, a potem będą mieli wspólny pokój ze starszakiem (m.in. dlatego fajnie by też był chłopiec)
A ja sie ciesze, ze mam wszystko po synku, nie chcialoby mi sie od nowa szukac, czytac opinii itp. No i nie musze specjalnie kasy na wyprawke odkladac. Jedynie jak sie okaze, ze ma byc dziewczynka to ciuszki trzeba bedzie kupic.
Co do starszaka to ja mysle o dostawce. Synus bedzie mial 2 lata, wiec mysle ze juz troche bedzie chodzil, a jak sie zmeczy to na dostawke i juz
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja spacjanie wszystko oddawałam lub sprzedawałam[emoji4] dla tego szału wyprawkowego [emoji4]Ja tam się bardzo cieszę, że będę mogła znowu wpaść w wyprawkowy zawrót glowy- czytać, szukać, oglądać i kuuupować Oh, już doczekać się nie mogę <3
Ja spacjanie wszystko oddawałam lub sprzedawałam[emoji4] dla tego szału wyprawkowego [emoji4]
Mojemu na półtora roku co prawda kupiłam taki tablet zabawkowy ze sa tam niby ikonki guziczki i mówi co jest na obrazku i dźwięki jakie wydaje, tym się najchętniej bawił z takich edukacyjnych, jak miał roczek to w ogóle zabawki go tak słabo interesowałyDziewczyny mój siostrzeniec za w tygodnie będzie obchodził pierwsze urodziny. Poradzcie co można mu kupić w prezencie ? Mama mówiła,żeby jakąś zabawkę edukacyjna. Może wasz dzieci mają jakieś ulubione zabawki. U nas teraz tylko Elza i Kucyki Pony [emoji23]
Dziewczyny mój siostrzeniec za w tygodnie będzie obchodził pierwsze urodziny. Poradzcie co można mu kupić w prezencie ? Mama mówiła,żeby jakąś zabawkę edukacyjna. Może wasz dzieci mają jakieś ulubione zabawki. U nas teraz tylko Elza i Kucyki Pony [emoji23]