reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ci lekarze niektórzy to są poje... delikatnie mówiąc! Jak można kobiecie w ciąży powiedzieć "jeszcze żyje"?! [emoji35]

74703e3ksg0ul1uj.png

Twoja decyzja, ale dobry lekarz polozylby cie na oddziale.

Czy przez tydzien bedziesz tylko lezec najwyzej do lazienki wstajac? Bo inaczej sie nie wchlonie a urosnie.

Postaram się leżeć tak tylko pogorsze sytuację ale dwóch tygodni też nie będę czekać.
Ci lekarze niektórzy to są poje... delikatnie mówiąc! Jak można kobiecie w ciąży powiedzieć "jeszcze żyje"?! [emoji35]

74703e3ksg0ul1uj.png
No na prawdę musiałam się chamowac żeby tam nie wybuchnąć.

Witam was wszystkie,
Będę jak wszystko dobrze pójdzie po raz kolejny czerwcowka, termin mam na 19. Dołączam dopiero teraz bo czekałam na serduszko, w środę ujrzałam na usg 0,5cm zarodek i pikajace serduszko.

Próbowałam was przeczytać od początku ale się poddalam, za dużo wyprodukowalyscie już.

Życzę wszytkim aby wszytko było dobrze a trudności które się pojawiają były tylko przejściowe :*

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was wszystkie,
Będę jak wszystko dobrze pójdzie po raz kolejny czerwcowka, termin mam na 19. Dołączam dopiero teraz bo czekałam na serduszko, w środę ujrzałam na usg 0,5cm zarodek i pikajace serduszko.

Próbowałam was przeczytać od początku ale się poddalam, za dużo wyprodukowalyscie już.

Życzę wszytkim aby wszytko było dobrze a trudności które się pojawiają były tylko przejściowe :*

Siemka! Który to był ten szczęśliwy cykl?

reklama
Witam was wszystkie,

Witam [emoji4] rozgość się [emoji4]

Do góry