reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziękuję Dziewczyny za słowa wsparcia. Nie mam komu się wygadać. Jestem z tym wszystkim sama i ciągle nie moge uwierzyc w to, co sie stało. . "tatus" zadeklarował, że bedzie płacił alimenty, a kontakt bedziemy miec przez prawnika. Cały dniami płaczę z przerwą na dzisiejsza wizytę. Widziałam dziś bijące serduszko. Wiem, że teraz mam dla kogo żyć, ale nie tak to mialo wyglądać. ;((
Czuje się winna, tylko nie wiem co zrobiłam źle.....

reklama
Dziękuję Dziewczyny za słowa wsparcia. Nie mam komu się wygadać. Jestem z tym wszystkim sama i ciągle nie moge uwierzyc w to, co sie stało. . "tatus" zadeklarował, że bedzie płacił alimenty, a kontakt bedziemy miec przez prawnika. Cały dniami płaczę z przerwą na dzisiejsza wizytę. Widziałam dziś bijące serduszko. Wiem, że teraz mam dla kogo żyć, ale nie tak to mialo wyglądać. ;((
Czuje się winna, tylko nie wiem co zrobiłam źle.....
Nic nie zrobiłaś, więc głową do góry. Pomyśl sobie, że to szansa dla Ciebie na prawdziwą miłość. Trzmaj się i bądź dzielma.

Aż strach wejść na forum tyle się dzisiaj dzieje.

Majka...idź do innego ginekologa, moze lepiej poprowadzi Cię z tym krwiakiem. Jeśli oczywiście nadal się niepokoisz, albo domowy odpoczynek nie był wystarczający.

Mati...współczuję. Ja bym poszła do jeszcze jednego lekarza, żeby wiedzieć to z dwóch źródeł. Jak widać liczba konowałów na tym forum się zwiększa.

Małamag... S....lowi dupy z nogi bym powyrywała. A Ty się nie obwiniaj. Szybko się odciął od Ciebie i dzieciaczka , widocznie taki typ, wiec lepiej teraz niż pózniej.

oar8pg4njr6t44vs.png

Hej[emoji4]

Aleksandra nooo i jesteś w końcu [emoji1] witamy

Małamag ale to przykre [emoji20] jeszcze będzie bardzo żałował, a Ty dasz sobie radę, i będziesz najważniejsza dla swojego dziecka.

7v8rikgnfeynrbw6.png

reklama
Do góry