Powiem Ci ze tez się tak łudziłam haha powiedziałam lekarzowi że nie przyjdę na dzisiejszą wizytę bo zdarze urodzić a tu jednak się nie udało
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci ze tez się tak łudziłam haha powiedziałam lekarzowi że nie przyjdę na dzisiejszą wizytę bo zdarze urodzić a tu jednak się nie udało
Mi po masażu odszedł czop z krwią ale to takie gluty podbarwione ,ale jak masz krew taką żywą.to.skonsultuj to z kimś,bo chyba aż tak nie powinno bycDziewczyny może wy mnie uspokoicie. Czy to normalne że plamie? Tak jak by pierwszy dzień okresu. Lekarz coś mówił że masowal mi szyjke na wizycie
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zobacz szukaj plusow. Czlowiek moze odczuwac tylko jeden bol- boli Cie noga, nie bedziesz czula skurczowWy tu o skurczach a ja ide sobie w łeb strzelić przez tą noge [emoji24] i obym nie zaczęła rodzić bo chodzic nie mogę tak mnie noga boli. O kuli chodze do łazienki.... [emoji24] to sobie narobilam jeszcze tak na koniec ciąży...a w styczniu mój mąż miał zwichnięta nogę...normalnie kaleki[emoji24][emoji53][emoji36]!!