reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale zobacz szukaj plusow. Czlowiek moze odczuwac tylko jeden bol- boli Cie noga, nie bedziesz czula skurczow ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Niestey marne pocieszenie .bo ja dziekuje za takie bóle ..wole rodzic.. [emoji53] a do tego w poniedzialek zostaje sama w domu i.niema komu córki zawieść do przedszkola ,a musi isc bo we wtorek maja przedstawienie w przedszkolu i mają próby... we wtorek też musze ja zawiesc i jeszcze na przedstawienie jechac i środę do lekarza musze autem dojechac 30km. ... [emoji36] a ja dziś noga nie moge ruszyć. Jestem tak wściekłaaaa...

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Nie chcę cię martwić, ale zapomnij o prowadzeniu auta z tą nogą [emoji17]
Nie dasz rady.
Ja sobie stłukłam kostkę w ubiegłe wakacje, jeszcze debilka po 3tyg. upadłam i odnowilam kontuzję - nie było pęknięcia czy skręcenia, ale ból nieziemski i opuchlizna - też nosiłam ortezę - nim noga zacznie "działać" minie kilka tyg. - przez pierwszy na pewno nie dasz rady wciskać pedały :/

74703e3kkwoaumma.png

Nic nie mówi, mi dzisiaj ginekolog pomagał zalozyc nogę na fotel przez to spojenie... czułam się okropnie nie mogąc sobie poradzić - ale lekarza mam fajnego, oferował też pomoc przy wstaniu z kozetki po usg - ale to już mam wyćwiczone więc dałam radę sama - brawo ja [emoji23]

74703e3kkwoaumma.png

Nie chcę cię martwić, ale zapomnij o prowadzeniu auta z tą nogą [emoji17]
Nie dasz rady.
Ja sobie stłukłam kostkę w ubiegłe wakacje, jeszcze debilka po 3tyg. upadłam i odnowilam kontuzję - nie było pęknięcia czy skręcenia, ale ból nieziemski i opuchlizna - też nosiłam ortezę - nim noga zacznie "działać" minie kilka tyg. - przez pierwszy na pewno nie dasz rady wciskać pedały :/

74703e3kkwoaumma.png
Zdaję sobie z tego.sprawe dlatego jestem taka wściekła na siebie [emoji24][emoji36] dziś stanąć na niej nie moge wiec.wątpię żeby bylo.lepiej odrazu lepiej :/

5djylbetecfse5n6.png

Miałam dziś zabiegany dzień. Pogrzeb i spotkanie rodzinne. Właśnie Was nadrobiłam. Spotkałam dziś kuzynke z 5-cio miesięcznym bobasem. Mogłabym ukraść i zacałować ;) Nawet wizja porodu nie wydaje się być już taka straszna, bo patrząc na takiego bobasa wiem, że warto. A jak spojrzę na własne dziecko, to tym bardziej :) Chyba mija mi etap paniki na myśl o porodzie, a wchodzę w etap radosnego oczekiwania :)) Niemniej zazdroszczę tym z Was, które już urodziły i mają to za sobą :) póki co cieszę się każdym dniem i nie chcę niczego przyspieszać :)

Aha i pokłociłam się z mężem o to, że za głośno oddycha, a on mi zarzucił, że robię strasznie głupie miny, gdy mu coś wypominam. Jesteśmy na siebie obrazeni.

Muszę się z nim jutro pogodzić. Jesteśmy oboje nienormalni, że o takie coś potrafimy drzeć koty.

Dobranoc dziewczyny!

reklama
tak coś z naszej codzienności :D magiczna końcówka ciąży
77e30f14df78caafa9f49ba97160fdfc.jpg

Funny-Illustrations-Pregnancy-Struggles.jpg
funny-pregnancy-problems-comics-4.jpg
Severinsen-04.jpg

Załączniki

• Funny-Illustrations-Pregnancy-Struggles.jpg
    Funny-Illustrations-Pregnancy-Struggles.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 461
  • funny-pregnancy-problems-comics-4.jpg