reklama
U
użytkownik 16
Gość
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
U mnie tez oberwanie chmury i chyba burza bedzie ale nie jest zimno tylko tak orzezwiajaco
Dzwonilam do poloznej. Chce mnie badac w 39 tc jak dotrwam. Wasze tez badaja ?
U
użytkownik 16
Gość
Za godzinę dojdzie burza do ciebie. Zawsze tak z siostra obstawiamy. Ona w warszawie - ja prawie 80 km dalej i mniej więcej po godzinie pada i u niej[emoji16]U mnie tez oberwanie chmury i chyba burza bedzie ale nie jest zimno tylko tak orzezwiajaco
Ja poloznej nie mam ale za tydzień mam znowu wizyte. Tylko w karcie ciąży rubryczek juz brak[emoji16]
Arya88
U mnie tez oberwanie chmury i chyba burza bedzie ale nie jest zimno tylko tak orzezwiajaco
Nie, ja nie mam swojej położnej - jestem w mi kontakcie z położną ze szkoły rodzenia, do ktorej chodziłam 4 lata temu, ale nie bada mnie - tylko miała mi pomoc przy porodzie. Wlasnie do niej dzwoniłam, że prawdopodobnie cięcie będzie i powiedziała, że będzie ze mną [emoji173]kochana jest bardzo, widać, że to jej życie
Zając Czerwcowy
Moja tez mnie nie odwiedzi po porodzie tylko bedzie w trakcieJa jeszcze nawet nie wybralam poloznej tej ktora ma mnie po porodzie odwiedzac wiec ja bede badana tylko przez lekarza
Szczerze to za dwa tyg to ja chce miec Rozale ze soba
Anusiek1508
Doczytalam Was. Swietne wiesci z wizyt, bardzo Wam gratuluje [emoji5]
Oj, bardzo wsplczuje zwichnecia nogi, trzymaj sie Kochana [emoji17]
Wczoraj i dzis maz mial wolne, wiec zajelismy sie domowymi porzadkami i akcja wyrzucania nieporzebnych rzeczy, poszlo jakos bez sentymentu [emoji6] Teraz odpoczywam, bo mnie troche spojenie zaczelo pobolewac. Ogolnie mam coraz mniej sily, energii i sprawnosci fizycznej, co mnie zaczyna zloscic. Jeszcze miesiac!!!
Oj, bardzo wsplczuje zwichnecia nogi, trzymaj sie Kochana [emoji17]
Wczoraj i dzis maz mial wolne, wiec zajelismy sie domowymi porzadkami i akcja wyrzucania nieporzebnych rzeczy, poszlo jakos bez sentymentu [emoji6] Teraz odpoczywam, bo mnie troche spojenie zaczelo pobolewac. Ogolnie mam coraz mniej sily, energii i sprawnosci fizycznej, co mnie zaczyna zloscic. Jeszcze miesiac!!!
Monya81
A czy wiecie coś na temat odstawienia magnezu na tydzień-dwa przed terminem porodu??
W 1 ciaży (juz nie pamiętam kto mi to powiedział) odstawiłam, nie wiem czy ma to jakiś wpływ ale teraz też odstawie. No chyba że skurcze nóg będą nie do wytrzymania
W pierwszej ciąży miałam odstawić w 38, teraz odstawiłam w środę- tuż przed początkiem 39tc.
reklama
Sasankaa
Mnie spojenie strasznie boli jak się napracuje a po jakimś kucaniu czy grabieniu jest masakra. I pomaga mi właśnie odpoczynek, to nie wiem czy to dobry pomysł...Nie, ja nie mam swojej położnej - jestem w mi kontakcie z położną ze szkoły rodzenia, do ktorej chodziłam 4 lata temu, ale nie bada mnie - tylko miała mi pomoc przy porodzie. Wlasnie do niej dzwoniłam, że prawdopodobnie cięcie będzie i powiedziała, że będzie ze mną [emoji173]kochana jest bardzo, widać, że to jej życie