D
Deleted member 158674
Gość
A na długo przed porodem tak miałaś? Pisz mi, mam żyć nadzieją? [emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super że tak ładnie skoczył na wadze!!Jestem po wizycie. Marcelek pięknie urósł, waży ok 2700g także meeega dużo jak na niego [emoji7] brzuszek cały czas mniejszy, ale też nadrabia. Nie przytyłam nic przez te 2tyg. a mały urósł ponad 0,5kg to czyli schudłam nie? [emoji12]
Szyjka zamknięta także jeszcze nie mój czas
Natomiast najprawdopodobniej będę musiała mieć cesarkę, jestem załamana i muszę to przetrawić [emoji17]lekarz jak zobaczył moją reakcje na dźwięk słowa cięcie to powiedział, że jeszcze zobaczymy za 2tyg. czy się coś poprawi ze spojeniem - no, ale skoro mnie tak boli to poród sn niewskazany...
Kurde ja sie ciesze ze juz zdjety. Bo moze do 38tyg urodze a synek bd duzy ponoc. Czesto wlasnie jak pessar sciagaja po 38 tyg to widze ze laski przenoszą . Chodz wiadomo ze to kwestia indywidualna .36.1 dzis a mam się zgłosić za ok 2 tyg na sciągniecie..
No ja mam wrażenie że przenoszę bo cały czas miałam jakieś skurcze itd a ostatnio tyle że brzuch jest twardsze niż zawsze a skurczy zero po prostu macica na wakacje poszła. Boję się że do lipca w końcu będę tak chodziła od niedzieli znowu maja być upały u nas to znowu będę depresję przechodziła ja już mam dość! Ciężko już mi i upały mi naprawde nie pomagają tylko chodzę jak balon opuchnieta więc nie wyobrażam sobie jeszcze przenosić..Kurde ja sie ciesze ze juz zdjety. Bo moze do 38tyg urodze a synek bd duzy ponoc. Czesto wlasnie jak pessar sciagaja po 38 tyg to widze ze laski przenoszą . Chodz wiadomo ze to kwestia indywidualna .
Arya super ze podrosl fajnie masz, takiego maluszka