reklama
Arya88
Fanka BB :)
Ja zapamiętałam że pod czas porodu nie bolał mnie brzuch tylko plecy a reszty puki co nie będę opisywać [emoji6]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam wlasnie silne bóle krzyżowe, ale niestety one nie działają na szyjkę - u mnie niestety skończyło się cc bo miałam coraz silniejsze z krzyża a słabsze te "szyjkowe"
U
użytkownik 16
Gość
Może dlatego pierwszy poród miałam taki ciężki a przy drugim miałam oksytocyne cały czas podkręcaną i wspaniałą położoną. Zobaczymy co to teraz będzie [emoji16]
Arya88
Ja mam z kolei odczucie rozrywania spojenia i ogólnie miednicy przy ruchach małego - normalnie on się rusza, a ja momentami aż krzyknę czy oddychać nie mogę tak boli :/
Arya88
Dziewczyny gadalam wlasnie z siora i ona mowila,ze tydzien przed terminem chodzila na ktg codziennie takie kontrole,u nas chyba sie tego nie praktykuje ..chyba ...a jak u was?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
U mnie ktg po skończonym 40tygodniu dopiero (oczywiście jesli ciąża przebiega prawidłowo)
yoohoosek
Dziewczyny gadalam wlasnie z siora i ona mowila,ze tydzien przed terminem chodzila na ktg codziennie takie kontrole,u nas chyba sie tego nie praktykuje ..chyba ...a jak u was?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jeszcze nie słyszałam żeby codziennie. W poradniach przyszpitalnych po skończonym 37tc robią raz-dwa razy w tygodniu, po terminie co 2-3 dzien z tego co sie orientuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Może dlatego pierwszy poród miałam taki ciężki a przy drugim miałam oksytocyne cały czas podkręcaną i wspaniałą położoną. Zobaczymy co to teraz będzie [emoji16]
Nie wiem od czego to zależy bo ja właśnie pod oksytocyną leżałam... każda z nas jest inna no i podobno każdy poród też moze byc inny
reklama