U
reklama
U
użytkownik 168678
Gość
Nie no coś Ty nie przepraszaj, nie masz za co Mam tylko nadzieję, że nie będzie tak źle. Cc Ci współczuję, miałam operację i czułam się fatalnie. To było usunięcie głupiego wyrostka, mała blizna, a dała w kość. Nawet nie chce sobie wyobrażać jak można się czuć po cc. Dla mnie najgorszy scenariusz porodu to właśnie kilka godzin SN a potem Cc. Podwójny ból.Pisałam to juz wczesniej, i mój opis był i tak delikatniejszy niż większości zaznaczam, że ja finalnie miałam cesarkę także przy swoim porodzie wpadłam z deszczu pod rynnę [emoji85]
ale jeśli na prawdę źle się poczułaś po moim opisie to przepraszam - nie miałam na celu straszyć - bardziej chodziło mi o to, że tego się nie da pomylić
Dziewczyny gadalam wlasnie z siora i ona mowila,ze tydzien przed terminem chodzila na ktg codziennie takie kontrole,u nas chyba sie tego nie praktykuje ..chyba ...a jak u was?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
U mnie tez nie, mam sie zglosic do szpitala dzie po terminie jak nic sie nie zacznie samo. I wtedy ktg.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emkaa
Fanka BB :)
Ja tak mam. Dzidziol smyra, ma mało miejsca i jest takie uczucie kłucia.
Ja mam ktg na każdej wizycie od 30tc. Co ok 2-3 tyg. Mogę przychodzić częściej, ale przychodnia jest czynna tylko do 12. Całodobowo w szpitalu , ale jest płatne- Chyba, że skierują po nim na oddział to wtedy się nie płaci.
Kurde od jakiejs godziny mega mi sie brzuch spina.. prawie caly czas, odpuszcza na chwile i znowu. I to w sumie boleśnie.. troche "podzialalismy" z mezem jakies 2 h temu moze to od tego. Ale tak sie teraz zastanawiam, ze jakby to byly te "prawdziwe" to skad mam to wiedziec ? ^^
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Arya88
Kurde od jakiejs godziny mega mi sie brzuch spina.. prawie caly czas, odpuszcza na chwile i znowu. I to w sumie boleśnie.. troche "podzialalismy" z mezem jakies 2 h temu moze to od tego. Ale tak sie teraz zastanawiam, ze jakby to byly te "prawdziwe" to skad mam to wiedziec ? ^^
Powinny być coraz bardziej regularne i przybierać na sile, boleśniejsze
Ok, na razie nie panikuje bo to pewnie "straszaki" ale pierwszy raz mnie az tak bola! Jejku juz sie robie goraco
Spokojnie . Własnego porodu nie da się przegapić [emoji16]
Haha co prawda to prawda
reklama
Malinowa123
Moja kolezanka gdyby nie jej mama to by przegapila [emoji23] [emoji23] [emoji23]Spokojnie . Własnego porodu nie da się przegapić [emoji16]