Emkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wybieralam rzeczy "odcinane" pod biustem i tuniki, sukienki i czuję sie nieźle w takich zestawachMnie te plandeki do jeszcze gorszej rozpaczy doprowadzały. Miesiąc temu łapałam po sklepach, przymierzałam po 8 sukienek i wychodziłam bez niczego. Brzuch i dupa rozmiar 42-44 cycki i ramiona 36-38 co bym nie założyła wyglądało okropnie a tu jeszcze taka uroczystość [emoji19]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszę [emoji6]
Jeszcze 2 tygodnie i 3 dni [emoji16] chyba wszystkie na nią czekamy [emoji23]Mnie dzisiaj tak ścisneło,że aż się wygięłam.Takie jakby ukłucie w dole brzucha ale jakby ktoś mi igłę wbijał.Czyżby się powoli coś rozkręcało? fju fjuu....
A dziewczyny, kiedy ta pełnia następna?
Ja też tak chcę
Ja tez probuje poszlam spac po 22 i dopiero wstalam. Chociaz sie krecilam w nocy.My jesteśmy tymi które mogą próbować wyspać się na zapas
Współczuję, to leż i sie nie ruszaj. Mam nadzieję że to nic powaznego skoro gin kazał po prostu leżeć, choć ja bym chywva podjechala na ip żeby na to spojenie zerkneli jeśli tak bardzo boli
Mnie szczególnie jak mała kopie, to czasem tak zakłuje w środku że aż krzykne z zaskoczenia.... Ale to już trwa co jakiś czas ze dwa tygodnie i dupka.... Nic się nie rozkręca [emoji16]Mnie dzisiaj tak ścisneło,że aż się wygięłam.Takie jakby ukłucie w dole brzucha ale jakby ktoś mi igłę wbijał.Czyżby się powoli coś rozkręcało? fju fjuu....
A dziewczyny, kiedy ta pełnia następna?
Ja też tak chcę