My jesteśmy tymi które mogą próbować wyspać się na zapasJa mam to samo.Poszłam spać o 21.30 wstałam o 6.30 i chodzę jak zombi
reklama
jo83
Fanka BB :)
Mysle,ze u mnie bedzie coraz gorzej bo u nas zaczynaja sie biale noce ,chodze spac pozniej niz zwykle bo jest jasno,A rano mysle ze jest pozno bo juz slonce wstaje.Smiejemy sie z mezem,ze w czerwcu nie bedziemy potrzebowali lampki nocnej ,wystarczy rozsunac okna[emoji51]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Myślałam że że mną jest coś nie tak bo chodzę jak zombi zamiast korzystać z tych ostatnich dni.
Dzisiaj idę na dzień matki do szkoły, nie wiem w czym bo w męża spodenkach nie wypada. Żebym miała więcej siły poszukałabym chociaż czegoś w lumpeksach o pecherzu nie wspominając udupiona [emoji17]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj idę na dzień matki do szkoły, nie wiem w czym bo w męża spodenkach nie wypada. Żebym miała więcej siły poszukałabym chociaż czegoś w lumpeksach o pecherzu nie wspominając udupiona [emoji17]
jo83
Myślałam że że mną jest coś nie tak bo chodzę jak zombi zamiast korzystać z tych ostatnich dni.
Nie ,nie nie ty jedna.A na finishu to faktycznie coraz gorzej z ciuchami [emoji34]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sunnyday
Ja mam to samo.Poszłam spać o 21.30 wstałam o 6.30 i chodzę jak zombi
Ja też tak mam. Kładę się zaraz znowu.
efta22
A u mnie właśnie wychodziło z USG chyba tak jak z OM,ale mały trochę podśpieszył. Lekarz mówił,że dzidzia jest już donoszona ,więc nie mam się czym martwić i w razie w nie dzwonić do niego tylko od razu rodzić.Chyba,że w tym tygodniu nic się nie bedzie działo to w następny piątek na KTG i się zastanowi co ze mną zrobić niby chciałby,żeby mały już tak nie rósł bo lepiej byłoby mi urodzić średniaczkaEfta u mnie od początku z usg wychodzi ciąża tydzień starsza niż z om :-) U mnie jeszcZe 31 maja ciąża będzie donoszona, czyli też już niedługo. Jednak chciałabym wytrzymać tydzień lub dwa dłużej.
No co ty Gemmina ,to ty nie wiesz,ze to na zapas trzeba sie wysypiac[emoji12].A tak na serio to ja tez sie wczesnie budze z bolem okresowym,tylko ze Ten bol jest taki delikatny,ale zastanawiam sie czy to moze oznaczac zblizajacy sie porod[emoji33]Kurcze chociaz zeby do 5tego wytrzymac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam bóle krzyżowe i okresowe już jakiś miesiąc i szyjka dalej zamknięta,długa,główka wysoko,więc myślę ,że macica swoje a dzidzia swoje tylko ,że ja brałam rozkurczowe jak mnie długo trzymało a teraz mam odstawić więc ewentualnie teraz szyjka ma większe szanse na skrócenie
sunnyday
Może jakieś leginsy i koszule męża.
Mnie te plandeki do jeszcze gorszej rozpaczy doprowadzały. Miesiąc temu łapałam po sklepach, przymierzałam po 8 sukienek i wychodziłam bez niczego. Brzuch i dupa rozmiar 42-44 cycki i ramiona 36-38 co bym nie założyła wyglądało okropnie a tu jeszcze taka uroczystość [emoji19]Ja lumpelsy oczyściłam ostatnio z plandek. Nawet trochę ich było bo nikt takich rozmiarów nie nosi i nie narzekam narazie ale wiem jaki to ból bo wcześniej jak mialam się ubrać to depresji dostawalam
reklama