reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mysle,ze u mnie bedzie coraz gorzej bo u nas zaczynaja sie biale noce ,chodze spac pozniej niz zwykle bo jest jasno,A rano mysle ze jest pozno bo juz slonce wstaje.Smiejemy sie z mezem,ze w czerwcu nie bedziemy potrzebowali lampki nocnej ,wystarczy rozsunac okna[emoji51]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Myślałam że że mną jest coś nie tak bo chodzę jak zombi zamiast korzystać z tych ostatnich dni.
Dzisiaj idę na dzień matki do szkoły, nie wiem w czym bo w męża spodenkach nie wypada. Żebym miała więcej siły poszukałabym chociaż czegoś w lumpeksach o pecherzu nie wspominając udupiona [emoji17]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślałam że że mną jest coś nie tak bo chodzę jak zombi zamiast korzystać z tych ostatnich dni.
Dzisiaj idę na dzień matki do szkoły, nie wiem w czym bo w męża spodenkach nie wypada. Żebym miała więcej siły poszukałabym chociaż czegoś w lumpeksach o pecherzu nie wspominając udupiona [emoji17]

Nie ,nie nie ty jedna.A na finishu to faktycznie coraz gorzej z ciuchami [emoji34]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja lumpelsy oczyściłam ostatnio z plandek. Nawet trochę ich było bo nikt takich rozmiarów nie nosi :D i nie narzekam narazie ale wiem jaki to ból bo wcześniej jak mialam się ubrać to depresji dostawalam :D

Efta u mnie od początku z usg wychodzi ciąża tydzień starsza niż z om :-) U mnie jeszcZe 31 maja ciąża będzie donoszona, czyli też już niedługo. Jednak chciałabym wytrzymać tydzień lub dwa dłużej.
A u mnie właśnie wychodziło z USG chyba tak jak z OM,ale mały trochę podśpieszył. Lekarz mówił,że dzidzia jest już donoszona ,więc nie mam się czym martwić i w razie w nie dzwonić do niego tylko od razu rodzić.Chyba,że w tym tygodniu nic się nie bedzie działo to w następny piątek na KTG i się zastanowi co ze mną zrobić :) niby chciałby,żeby mały już tak nie rósł bo lepiej byłoby mi urodzić średniaczka

No co ty Gemmina ,to ty nie wiesz,ze to na zapas trzeba sie wysypiac[emoji12].A tak na serio to ja tez sie wczesnie budze z bolem okresowym,tylko ze Ten bol jest taki delikatny,ale zastanawiam sie czy to moze oznaczac zblizajacy sie porod[emoji33]Kurcze chociaz zeby do 5tego wytrzymac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam bóle krzyżowe i okresowe już jakiś miesiąc i szyjka dalej zamknięta,długa,główka wysoko,więc myślę ,że macica swoje a dzidzia swoje ;) tylko ,że ja brałam rozkurczowe jak mnie długo trzymało a teraz mam odstawić więc ewentualnie teraz szyjka ma większe szanse na skrócenie

Może jakieś leginsy i koszule męża. :)

Ja lumpelsy oczyściłam ostatnio z plandek. Nawet trochę ich było bo nikt takich rozmiarów nie nosi :D i nie narzekam narazie ale wiem jaki to ból bo wcześniej jak mialam się ubrać to depresji dostawalam :D
Mnie te plandeki do jeszcze gorszej rozpaczy doprowadzały. Miesiąc temu łapałam po sklepach, przymierzałam po 8 sukienek i wychodziłam bez niczego. Brzuch i dupa rozmiar 42-44 cycki i ramiona 36-38 co bym nie założyła wyglądało okropnie a tu jeszcze taka uroczystość [emoji19]

reklama
Do góry