reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mój jest płaski i taki mięciutki, jak stoję to delikatnie się wypukla, tak na 3mm [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Arya jak tam to spojenie, przechodzi coś?

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Nie [emoji17]
Jak leżę to nie jest najgorzej, ale jak tylko się poruszę to masakra. A jak wstaję to jest tragedia - nie jestem w stanie isc normalnie, mąż nie może na to patrzeć, jutro mi przyniesie kule od babci bym miała na czym się oprzeć. Oby jutro było lepiej, ale gin. radził leżeć i nie ruszać się bez potrzeby skoro tak boli :(
Ciekawa jestem czy coś szyjka się ruszyła bo też ją dzisiaj czuję, w pt się okaże

74703e3kkwoaumma.png

Nie [emoji17]
Jak leżę to nie jest najgorzej, ale jak tylko się poruszę to masakra. A jak wstaję to jest tragedia - nie jestem w stanie isc normalnie, mąż nie może na to patrzeć, jutro mi przyniesie kule od babci bym miała na czym się oprzeć. Oby jutro było lepiej, ale gin. radził leżeć i nie ruszać się bez potrzeby skoro tak boli :(
Ciekawa jestem czy coś szyjka się ruszyła bo też ją dzisiaj czuję, w pt się okaże

74703e3kkwoaumma.png
Współczuję, to leż i sie nie ruszaj. Mam nadzieję że to nic powaznego skoro gin kazał po prostu leżeć, choć ja bym chywva podjechala na ip żeby na to spojenie zerkneli jeśli tak bardzo boli

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Dopadła mnie bezsenność... [emoji58] nie śpię od 4 [emoji54]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

No co ty Gemmina ,to ty nie wiesz,ze to na zapas trzeba sie wysypiac[emoji12].A tak na serio to ja tez sie wczesnie budze z bolem okresowym,tylko ze Ten bol jest taki delikatny,ale zastanawiam sie czy to moze oznaczac zblizajacy sie porod[emoji33]Kurcze chociaz zeby do 5tego wytrzymac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry