reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w zeszłym roku to jakoś o tych porach siałam zioła i wszystkie zeszły ładnie

Bo wy macie lepszy klimat [emoji13]tu ,posialam z miesiac temu i takie cipki male sa ,ze nie wiem ktore to chwast ktore ziolo,A Moja mama ma takie wielkie na 30 cm juz [emoji35]

reklama
Olka ja mam na balkonie surfinie. Szybciutko się rozrastają i bardzo ładnie i długo kwitną

thgfikgneziy9g6d.png

Olka_i_fasolka my sadzimy już spore sadzonki, w zeszłym roku całe lato ładnie roslo, teraz też już muszę kupić i wsadzić nowe bo tylko oregano albo tymianek odżył (musze iść powachac które to :p)
Próbowałam w tym roku zasiać kwiatki i wzeszlo ledwo co, mam gdzieś taka zabawę, od teraz tylko sadzonki [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

ja na kwiatkach znam się jak wilk na gwiazdach :D ale mam siostrę po ogrodnictwie więc jak coś kupię to zawsze jej wysyłam zdjęcie i ona mi mówi co to za kwiatek i jak o niego dbać .Kiedyś robiła na studiach krzyżówki kwiatów i przynosiła mamie jakieś dziwaczne kwiaty , niestety wszystkie padały po przekwitnięciu .

Ja przez wasze balkony dostałam szajby i właśnie cały wysprzątałam jutro pojadę na targ po kocimiętké to posadzę, mam nadzieję że już teraz mojej małej porządki nie zagrażają, nie? Trochę się odźwigałam bo sama jestem a tam po zimie zbiorowisko wszystkiego ale jaka cudna przestrzeń, poleżę teraz trochę i umyję podłogi, a dzisiaj wizytę mam więc proszę o kciuki aby baba mi coś powiedziała

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry!:) u mnie tez piekna pogoda. Mam dzisiaj plan ogarnac balkon i chcialabym sobie zrobic kilka doniczek z ziolami, szczypiorkiem itd. A oprocz tego jakies kwiatki. Nigdy nie mialam na to czasu wiec pora to zmienic :D tylko kompletnie sie na tym nie znam hahh
Polecacie jakies kwiatki na balkon?
A ziola myslicie zasiac ziarenka czy kupic takie juz "roslinki" i przesadzic? ( sorry za glupie pytania ale jestem laikiem w tym temacie ^^)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja polecam bratki jak się nie znasz one przezyja wszystko. Wlasniei wczoraj moich nie podlałam i całkiem umarły wyglądały jak ususzona kępka siana. Zalalam je woda na noc dzis jak nowo narodzone :D:D

Dzien dobry!:) u mnie tez piekna pogoda. Mam dzisiaj plan ogarnac balkon i chcialabym sobie zrobic kilka doniczek z ziolami, szczypiorkiem itd. A oprocz tego jakies kwiatki. Nigdy nie mialam na to czasu wiec pora to zmienic :D tylko kompletnie sie na tym nie znam hahh
Polecacie jakies kwiatki na balkon?
A ziola myslicie zasiac ziarenka czy kupic takie juz "roslinki" i przesadzic? ( sorry za glupie pytania ale jestem laikiem w tym temacie ^^)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co do ziol to bym ci radziła najlepiej na rynku czy w jakims ogrodniczym(byle nie w markecie) kupic takie roslinki bedziesz sie szybciej efektami cieszyc. Ja mam np. lubczyk, mięte, 2 rodzaje bazyli, pomidorki koktajlowe, papryke i poziomki :D:D

reklama
Do góry