reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzien dobry!:) u mnie tez piekna pogoda. Mam dzisiaj plan ogarnac balkon i chcialabym sobie zrobic kilka doniczek z ziolami, szczypiorkiem itd. A oprocz tego jakies kwiatki. Nigdy nie mialam na to czasu wiec pora to zmienic :D tylko kompletnie sie na tym nie znam hahh
Polecacie jakies kwiatki na balkon?
A ziola myslicie zasiac ziarenka czy kupic takie juz "roslinki" i przesadzic? ( sorry za glupie pytania ale jestem laikiem w tym temacie ^^)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Polecam! Polecam ! Niesmiertelne bratki, ktore wytrzymaja wszystko ! Wiszace surfinie - u mnie swiezo wsadzone. Prymulki. I maciejka. Duuuuzo maciejki :) moja juz wschodzi. Ten zapach letnim wieczorem [emoji7]
1495097012-aaaaaa.jpeg

A ziola ja bym wsadzila juz takie sadzonki :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Dzien dobry!:) u mnie tez piekna pogoda. Mam dzisiaj plan ogarnac balkon i chcialabym sobie zrobic kilka doniczek z ziolami, szczypiorkiem itd. A oprocz tego jakies kwiatki. Nigdy nie mialam na to czasu wiec pora to zmienic :D tylko kompletnie sie na tym nie znam hahh
Polecacie jakies kwiatki na balkon?
A ziola myslicie zasiac ziarenka czy kupic takie juz "roslinki" i przesadzic? ( sorry za glupie pytania ale jestem laikiem w tym temacie ^^)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam na balkon takie małe białe wiszące, w zeszłym roku kupiłam czerwone jakieś to mi robak wszedł pod korzenie i było po kwiatkach a te (odpukać) się trzymają nieźle i pięknie wyglądają.
Zioła to pietruszkę i oregano mam z zeszłego roku na zewnątrz a bazylia mi umarzła a miałam taką z doniczek i z ziaren i właśnie dzisiaj będę siać nową :)
Ja chciałam mieć jedną bazylię szybciej ,więc przesadziłam z doniczek ale właśnie umarzła w te przymrozki :/

Te białe kwiatki noszą nazwę Bacopa

Polecam! Polecam ! Niesmiertelne bratki, ktore wytrzymaja wszystko ! Wiszace surfinie - u mnie swiezo wsadzone. Prymulki. I maciejka. Duuuuzo maciejki :) moja juz wschodzi. Ten zapach letnim wieczorem [emoji7]
1495097012-aaaaaa.jpeg

A ziola ja bym wsadzila juz takie sadzonki :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Dzieki!!! :D haha musialam sprawdzac co to maciejki i prymulki :D to jade dZisiaj do sklepu- moze cos z tego wyjdzie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis mialam badanie Dopplera, wszystko z dziewczynami ok :) znowu zmienily pozycje, one jakies akrobatki beda [emoji23]

Doppler moje konczyny rowniez wyszedl ok :)

W kazdym badz razie i tak czekamy do 37 tygodnia, mam ladnie jesc, aby rosly.

Martwi mnie tylko rosnace bialko w moczu :(

Dzieki!!! :D haha musialam sprawdzac co to maciejki i prymulki :D to jade dZisiaj do sklepu- moze cos z tego wyjdzie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam pelargonie :) też uszykowane do wsadzenia w doniczki [emoji23] z ziół mam miętę w sadzonkach, pięknie pachnie wieczorem. Inne zioła jakoś się mnie nie trzymają.
O maciejce zapomniałam! W zeszłym roku za gęsto wysiałam i nic z niej nie wyszło. Musze znów spróbować. Uwielbiam latem jeść na kwitnącym balkonie [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Do góry