reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam 2 minuty do tego na miejscu i tak z 60minut do tego co planuje rodzić.

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Ja też do tego na miejscu 2 minuty i to na pieszo :D a jeśli by się zaczęło wcześniej coś dziać niż przed terminem to godzina drogi plus korki w dzien mnie czekają ;)

Potwierdzam, bardzo dobre.

A ile macie do szpitala w czasie dojazdu? Bo km to niewiele mówią, w innym czasie się je pokonuje w zależności od terenu.
Ja mam 20-30min jak jest pusto, w godzinach szczytu 1h - wieczność.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
W korkach hmmm ze 45- 50 minut. A bez korkow okolo 10-15 z moim rajdowcem GTA ;) te marzenia o torach tramwajowych i jezdzie pod prad... ;) jeszcze ma marzenie, zeby zattzymala go policja, On tylko krzyknie ,,Zona mi rodzi" i beda go eskortowac do szpitala... [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak mi to kiedys powiedzial to myslalam, ze zaczne popuszczac mocz [emoji85] [emoji87] [emoji86]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

W korkach hmmm ze 45- 50 minut. A bez korkow okolo 10-15 z moim rajdowcem GTA ;) te marzenia o torach tramwajowych i jezdzie pod prad... ;) jeszcze ma marzenie, zeby zattzymala go policja, On tylko krzyknie ,,Zona mi rodzi" i beda go eskortowac do szpitala... [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak mi to kiedys powiedzial to myslalam, ze zaczne popuszczac mocz [emoji85] [emoji87] [emoji86]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Haha a powiem Ci że nas zatrzymała z tatą jak jechaliśmy do porodu :p, do kontroli tylko co prawda. Tata powiedział że jedziemy do szpitala, policjant zetknął na mój brzuch i kazał nam jechać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Haha a powiem Ci że nas zatrzymała z tatą jak jechaliśmy do porodu :p, do kontroli tylko co prawda. Tata powiedział że jedziemy do szpitala, policjant zetknął na mój brzuch i kazał nam jechać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Hahaha a to juz trzeba miec pecha :)
Dlatego mam nadzieje rodzic poznym wieczorem, nocą lub bardzo wczesnym rankiem bo jak mi przyjdzie jechac kolo 8, 9 , 10 to tragedia... dojade z rozwarciem, ze mi nie dadza zzo i tego sie boje :p

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

A ile macie do szpitala w czasie dojazdu? Bo km to niewiele mówią, w innym czasie się je pokonuje w zależności od terenu.

Ja mam z 5 minut bo akurat z mijescowości w której mieszkam wylatuje obwodnica miasta w którym mam szpital no i który znajduje się na końcu tejże obwodnicy :D także spokojnie można dojechać bez korków i dość szybko

Co do piwa to nie wiem czy czasami tego nie piłam. Spróbuję go na pewno jeśli polecacie

Super wiesci! kurcze to ja jednak rusze tyłek po tego wiesiołka do apteki a ile go brałaś 3x2.
Ja brałam doustnie 2x1 [emoji4] no i wystarczyło. Ale u mnie maluszek, więc jak ktoś się spodziewa większej dzidzi to mozna brac więcej [emoji6]
@Zając Czerwcowy znowu postaram się Ciebie pocieszyć... u nnie przed porodem z rękami bylo podobnie. Budzilam sie w nocy ze spuchniętymi i zdrętwiałymi, jakby nie moimi rękami. Po porodzie wszystko ( nomem omen [emoji6]) jak ręką odjął [emoji1]
@Suelen trzymaj się tam[emoji9] Jeszcze trochę warto wytrzymać zeby potem móc szybko wyjsc do domku.
Jakie u mnie jest lato [emoji179] Kocham takie dni [emoji7]

16udskjopmtfyunf.png

reklama

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Ja mam 100 km. Ale trasa wiec to około 1h godz jak jest pusto, a jak sa korki to nawet1,5 do 2 h. Z tym ze 2 to jak już na prawdę jest źle na drodze. Oby tylko żadnego wypadku na trasie nie było bo ja kiedys stałam 4h... :O Ale nie będzie. ;p;p

Do góry