reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
W korkach hmmm ze 45- 50 minut. A bez korkow okolo 10-15 z moim rajdowcem GTA te marzenia o torach tramwajowych i jezdzie pod prad... jeszcze ma marzenie, zeby zattzymala go policja, On tylko krzyknie ,,Zona mi rodzi" i beda go eskortowac do szpitala... [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak mi to kiedys powiedzial to myslalam, ze zaczne popuszczac mocz [emoji85] [emoji87] [emoji86]Potwierdzam, bardzo dobre.
A ile macie do szpitala w czasie dojazdu? Bo km to niewiele mówią, w innym czasie się je pokonuje w zależności od terenu.
Ja mam 20-30min jak jest pusto, w godzinach szczytu 1h - wieczność.
Aleksandrax
Haha a powiem Ci że nas zatrzymała z tatą jak jechaliśmy do porodu , do kontroli tylko co prawda. Tata powiedział że jedziemy do szpitala, policjant zetknął na mój brzuch i kazał nam jechać.W korkach hmmm ze 45- 50 minut. A bez korkow okolo 10-15 z moim rajdowcem GTA te marzenia o torach tramwajowych i jezdzie pod prad... jeszcze ma marzenie, zeby zattzymala go policja, On tylko krzyknie ,,Zona mi rodzi" i beda go eskortowac do szpitala... [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak mi to kiedys powiedzial to myslalam, ze zaczne popuszczac mocz [emoji85] [emoji87] [emoji86]
Zając Czerwcowy
Hahaha a to juz trzeba miec pechaHaha a powiem Ci że nas zatrzymała z tatą jak jechaliśmy do porodu , do kontroli tylko co prawda. Tata powiedział że jedziemy do szpitala, policjant zetknął na mój brzuch i kazał nam jechać.
Dlatego mam nadzieje rodzic poznym wieczorem, nocą lub bardzo wczesnym rankiem bo jak mi przyjdzie jechac kolo 8, 9 , 10 to tragedia... dojade z rozwarciem, ze mi nie dadza zzo i tego sie boje
Zając Czerwcowy
Oho ! Brzuch sie stawia ! Ale nie boli nic
efta22
Potwierdzam, bardzo dobre.
A ile macie do szpitala w czasie dojazdu? Bo km to niewiele mówią, w innym czasie się je pokonuje w zależności od terenu.
Ja mam z 5 minut bo akurat z mijescowości w której mieszkam wylatuje obwodnica miasta w którym mam szpital no i który znajduje się na końcu tejże obwodnicy także spokojnie można dojechać bez korków i dość szybko
Co do piwa to nie wiem czy czasami tego nie piłam. Spróbuję go na pewno jeśli polecacie
Anulka.
Ja brałam doustnie 2x1 [emoji4] no i wystarczyło. Ale u mnie maluszek, więc jak ktoś się spodziewa większej dzidzi to mozna brac więcej [emoji6]Super wiesci! kurcze to ja jednak rusze tyłek po tego wiesiołka do apteki a ile go brałaś 3x2.
@Zając Czerwcowy znowu postaram się Ciebie pocieszyć... u nnie przed porodem z rękami bylo podobnie. Budzilam sie w nocy ze spuchniętymi i zdrętwiałymi, jakby nie moimi rękami. Po porodzie wszystko ( nomem omen [emoji6]) jak ręką odjął [emoji1]
@Suelen trzymaj się tam[emoji9] Jeszcze trochę warto wytrzymać zeby potem móc szybko wyjsc do domku.
Jakie u mnie jest lato [emoji179] Kocham takie dni [emoji7]
sunnyday
Tez je sobie pije chociaż ciężko je kupić. Tylko w Piotrze i Pawle widziałam.Wiec ratuje sie ta warka radler ona tez jest 0,0%. A Ty zając gdzie kupujesz?To jest pyszne i smakuje jak prawdziwe na lato idealne polecam
reklama
sunnyday
Ja mam 100 km. Ale trasa wiec to około 1h godz jak jest pusto, a jak sa korki to nawet1,5 do 2 h. Z tym ze 2 to jak już na prawdę jest źle na drodze. Oby tylko żadnego wypadku na trasie nie było bo ja kiedys stałam 4h... :O Ale nie będzie. ;p;pPotwierdzam, bardzo dobre.