reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Osobiście nie znam nikogo kto by szybko urodził i oczy mi wychodzą jak słyszę takie historie. Znając życie ja albo będę się męczyć długo albo przenoszę i będę miała stymulowany poród. Chyba wolę drugą opcję z drugiej strony nie wyobrażam sobie chodzić teraz 42 tygodnie...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja znam :) zona brata pierwsze dziecko w 3 godz od pierwszych skurczy :) mi wczoraj brzuch stwardnial raz i troche pobolalo jak na okres, dzis jak wstalam w nocy tez moze ze dwa razy i koniec.
A na Avent nie ide bo jak przysnelam po nocy o 6 tak dopiero wstalam :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
U mnie też pięknie dzisiaj. Ja chyba na lumpki skoczę, może coś dla siebie wychaczę i dopakuję torbę do końca ;)

Zając jak tam Twoje łapki, bolą?
Gaya bolą bolą dalej. Obudzil mnie bol o 3 30 i tak do 6 nie spalam i jak zasnelam tak dopiero wstalam... z bolem... zazdroszcze dziewczynom spuchnietych stop [emoji12]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Cześć dziewczyny [emoji16] Kurcze od wczorajszej wizyty bolał mnie brzuszek. A od jakiś 2h doszły skurcze ( właściwie to jeden wielki skurcz) i bóle z kręgosłupa. Kurde nwm o co chodzi. wczoraj jeszcze na wizycie mówił że tan tydzień na luzie w dwupaku wytzymam bo nic się nie dzieje więcej niż było

w57vyx8dubspq12k.png
Rodzisz [emoji2] ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ja sobie od początku tak wyobrażałam mój poród. Super,ekstra,mało bólu itp ,ja zrobiona ,mąż obok ,szybka akcja porodowa tak ,że ledwo zdążam do szpitala :D

Moja ciotka mówiła,że się dziwi ,że poród boli bo ją nic nie bolało ;) i się dziwi ,że tyle bab stęka ,że ma tak strasznie bolący okres a tu Jej córka właśnie ma takie bolesne jak np ja,że żaden ketonal,żadne mocne leki nie działają.
Ja chcę właśnie takie porody jak miała moja ciotka :D tym bardziej,że jestem niby do niej podobna :D

U mnie dziewczyna z dalszej rodziny miała jechać rodzić do szpitala oddalonego o 50 km a ledwie zdążyła do tego oddalonego o 5 km :D

reklama
Do góry