reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Osobiście nie znam nikogo kto by szybko urodził i oczy mi wychodzą jak słyszę takie historie. Znając życie ja albo będę się męczyć długo albo przenoszę i będę miała stymulowany poród. Chyba wolę drugą opcję z drugiej strony nie wyobrażam sobie chodzić teraz 42 tygodnie...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja znam :) zona brata pierwsze dziecko w 3 godz od pierwszych skurczy :) mi wczoraj brzuch stwardnial raz i troche pobolalo jak na okres, dzis jak wstalam w nocy tez moze ze dwa razy i koniec.
A na Avent nie ide bo jak przysnelam po nocy o 6 tak dopiero wstalam :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
U mnie też pięknie dzisiaj. Ja chyba na lumpki skoczę, może coś dla siebie wychaczę i dopakuję torbę do końca ;)

Zając jak tam Twoje łapki, bolą?
Gaya bolą bolą dalej. Obudzil mnie bol o 3 30 i tak do 6 nie spalam i jak zasnelam tak dopiero wstalam... z bolem... zazdroszcze dziewczynom spuchnietych stop [emoji12]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Cześć dziewczyny [emoji16] Kurcze od wczorajszej wizyty bolał mnie brzuszek. A od jakiś 2h doszły skurcze ( właściwie to jeden wielki skurcz) i bóle z kręgosłupa. Kurde nwm o co chodzi. wczoraj jeszcze na wizycie mówił że tan tydzień na luzie w dwupaku wytzymam bo nic się nie dzieje więcej niż było

w57vyx8dubspq12k.png
Rodzisz [emoji2] ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ja sobie od początku tak wyobrażałam mój poród. Super,ekstra,mało bólu itp ,ja zrobiona ,mąż obok ,szybka akcja porodowa tak ,że ledwo zdążam do szpitala :D

Moja ciotka mówiła,że się dziwi ,że poród boli bo ją nic nie bolało ;) i się dziwi ,że tyle bab stęka ,że ma tak strasznie bolący okres a tu Jej córka właśnie ma takie bolesne jak np ja,że żaden ketonal,żadne mocne leki nie działają.
Ja chcę właśnie takie porody jak miała moja ciotka :D tym bardziej,że jestem niby do niej podobna :D

U mnie dziewczyna z dalszej rodziny miała jechać rodzić do szpitala oddalonego o 50 km a ledwie zdążyła do tego oddalonego o 5 km :D

reklama
Do góry