reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ok widze ,ze temat wiesiolka jest na czasie ,ale zadna nie chce sie podzielic ile bierze .Troche grzebie w necie teraz znalazlam cos takiego
1495045937-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hmmm czyli ze dowcipnie te kapsułki mowisz ... hmmm ciekawe ;p

reklama
Ooo czyżby coś się działo? :D

Swoją drogą to wiecie co zauważyłam? Jak przestałam się tak "oszczędzać" to w ogóle mam ciągle miękki brzuch nie stawia się nie trenuje nie pojawiają się żadne skurcze. Czym bliżej wielkiego dnia tym on spokojniejszy. W prawdzie spojenia mnie boli z dnia na dzień coraz bardziej że już nawet przełożenie nogi przez nogę to ból ale brzuch zamiast zaczynać intensywniejsza pracę to on się wycisza.. Ja nie chce przenosić!!
Teraz ,gdy ja mam brzuszek większy to tak samo przestał twardnieć itp. Prawdopodobnie te twardnienia to był efekt próby zwiększenia swojej objętości,bo zwykle gdy urósł trochę to był spokój na chwilę.

Wgl to podczytuje sobie majowki i jest tam dziewczyna ktora po 5 wyjechala do szpitala z nieregularnymi skurczami o 5.45 byla na IP a o 6 urodzila dzidzie nawet nie zdążyła zgodny na pobyt podpisac [emoji6] nie wiem ktory to byl jej porod ale wmawiam sobie od wczoraj że pierwszy [emoji1] i juz tylko tak wizualizuje swoj [emoji12]

Ja od samgo początku tylko tak wizualizuję swój poród. W ogóle to będę laska na porodówce,ładne ,szczupłe ciało już bez takiego dużego brzucha o ile nie wyjdę ze szpitala z płaskim :D makijaż ,ładne włosy no i przede wszystkim zdrowiutkie ,śliczne dziecko,które wyskoczy ze mnie niczym z procy i ani mnie nie rozerwie ani nie będą mnie cieli :D wrócę do domu na następny dzień ;)

Witam sie z Wami z rana; mąż wstawał do pracy i przebudziłam się. Dziś jadę na chwile do pracy na ploteczki, a pozniej może jakieś małe zakupy, tym razem dla mnie [emoji6] Wiecie co, czasami nie moge uwierzyć w to, że zaraz będzie czerwiec i będę miała tę moją kruszynkę obok, ten czas leci niesamowicie szybko...
Miłego dnia [emoji8]
Mnie jest jeszcze dziwnie,że mam żywe dziecko,prawdziwe takie w brzuchu a nie ,że za chwilę poród :D

Melduje co u nas :)

Czesc :)

Ciecie planuja na przyszly tydzien, po usg lekarz mowi, ze dajmy szanse, aby sie troche utuczyly maluchy bo za malo waza na usg [emoji53]
Jutro dopler i ogledziny opuchnietej prawej nogi, ktora mam przez nadcisnienie wielkosci swinskiej raciczki. Skurcze sie rysuja i dlatego szew sciagna w piatek bo jeszcze maja siedziec, a zeby nie uciekly ;)

Ogolnie mam dola, ze musze lezec w szpitalu :(

Ale przecież to dobre wieści. Dobrze ze cie tak zbadali dokladnie i dziewczynki sie jeszcze podtucza troszke. Wiadomo ze u mamusi w brzuchu najlepiej :D:D
A pomysl ze to tylko tydzien i bedziesz miala juz swoje dzidziusie :D:D

U mnie dzis znowu piekna pogoda:D:D Bedzie dzis goraco, pewnie spuchne beardzo ale trudno lubie taka letnia pogode :) Tez w nocy budziły mnie skurcze ale od kiedy wstalam to jest spokoj. :) Skocze zaraz po tego wiesiolka i liscie malin i moze na rynek zajrzę :D

reklama
Cześć dziewczyny [emoji16] Kurcze od wczorajszej wizyty bolał mnie brzuszek. A od jakiś 2h doszły skurcze ( właściwie to jeden wielki skurcz) i bóle z kręgosłupa. Kurde nwm o co chodzi. wczoraj jeszcze na wizycie mówił że tan tydzień na luzie w dwupaku wytzymam bo nic się nie dzieje więcej niż było

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry