Nie chcę nic mówić my mieliśmy na 17 [emoji12]Też mam nadzieję doczekać do czerwca w końcu na 19 mam termin to może aż tak nie przyśpieszę
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
No tak o ja glupia ciągle o tym zapominam [emoji85] [emoji87]Zając ale przecież Rozalka będzie małym Aniołkiem który będzie się budził na karmienie i szedł spać dalej ?![emoji23] Jakie ulewanie?
Zając Czerwcowy
Zając Czerwcowy
A gdzie ta porodowke mozna obejrzec ?Widziałam ten odcinek ;-) wróciła z toalety i poszło, dobrze, że ten mąż czuwał :-o byłam w szoku [emoji33] ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
O taaaak zbuntowany ! Ogladalam wczorajTeż widziałam ten odcinek porodówki, co kobieta wyszła z łazienki ,nie zdążyła się położyć na łóżko i gdyby nie mąż to dzieciak by na podłogę wypadł kurcze.....
Dla tych co się bardzo nudzą na TV PULS leci "zbuntowany anioł" haha mam sentyment do tego serialu, moje lata można powiedzieć dziecięce.....znam chyba na pamięć heh.
Dopisałam do tabelki mam nadzieję wszystkie kobity, chyba nikogo nie pominęłam.
Wiecie że czekamy na 14 bab i 14 facetów ale się równiutko ułożyło
Dopoero usiadlam od 8...pranie , prasowanie, pozniej relaks w wannie, teraz obiad robilam i siedze uffff
Zając Czerwcowy
Masz racje... ale.ja ciagle mam wrazenie, ze ja urodze i sklepy znikna z powierzchni ziemii ale dokupoe to czego mi ewidentnie brakuje- biale na krotki, czapeczki i ze 3 spiochy. Eta wsioZając nie kupuj na zapas jak Ci będzie za mało zawsze można dokupić a tak niepotrzebnie wydasz tylko kasę na którą już teraz narzekasz [emoji12] sklepy jak stały tak będą stać nie wiadomo jak szybko Rozalia będzie rosnąć ja bym się wstrzymała
Zając Czerwcowy
I w nosie mam nie ogladam juz tego a chcialam zaczacDziewczyny, ja wczoraj oglądałam ta porodówkę. I w tym odcinku 2 pary rodzily taka nastolatka 16 lat. I druga para gdzie babka rodzila 2 dziecko. I ona tak krzyczała tak ja bolalo, ze az sie poplakalam. Powiem wam ze troche mnie to zestresowalo. Ona nawet nie pozwolila sie zbadac poloznej. Masakra jakas. Powiedzialam mojemu ze odwołuje ta cala akcje z porodem. Koniec ja nie rodze!
Zając Czerwcowy
Usiadlam Rozalia sie tak kreci [emoji7]i jak ona sie kreci to mnie kuje w dole... tak chwilowo... w co moze mnie kuc ?
efta22
Ja myślę,że będę mieć spokojne dziecko,które kupkę będzie robiło tak jak należy do pampersa i to niedużo ,do tego ulewać się będzie ewentualnie tylko na pieluszkę podczas karmienia pozytywne myślenie to klucz do sukcesuPrzebierac bo przebierac dla widzimisie to nie ale jak sie poulewa albo obsra po pachy to nie chce co chwila prac [emoji12]
nie no tak serio jak się wda we mnie to mam przewalone
Ja mam teraz tylko morfologię,mocz i żelazo,GBS i tyle. Cytomegalię o ile miałam to na samym początku tak jak resztę tych wszystkich wydziwianych badań.Pytanie...powtarzalyscie teraz przed porodem cytomegalie? Ja badalam 2 razy i nwm.czy warto jeszcze raz?
Tak to ten odcinek,ja również byłam w szoku,aż o tym mężowi opowiedziałam.Widziałam ten odcinek ;-) wróciła z toalety i poszło, dobrze, że ten mąż czuwał :-o byłam w szoku [emoji33] ;-)
Oj nie mów hop! Jak ci sie tragi ulewajace dziecko to moze sie okazać ze będziesz przebierać co 10 min i prać 3 razy dziennie [emoji6] oczywiście nie życzę!
To wtedy zakupię więcej ubranek jesli będzie brakować. A tak to wszyscy mi mówią,żeby nie kupować bo dostanę od ludzi,więc im wierzę tym bardziej ,że mam mnóstwo rodziny "po sąsiedzku"
Nie wiem,ale ja tak mam od dłuższego czasu,praktycznie 2 miesiące bo młody siedzi dość nisko i mój brzuch wygląda jak przed samym porodemUsiadlam Rozalia sie tak kreci [emoji7]i jak ona sie kreci to mnie kuje w dole... tak chwilowo... w co moze mnie kuc ?
Lekarz mówił,że to norma i będzie coraz gorzej i miał rację czasami tak kłuje ,że wyglądam jakbym miała skurcz porodowy.
Ja to zwykle odczuwam w okolicach łechtaczki tyle,że od środka,w okolicach szyjki i ogólnie tam nisko,więc myślę ,że w różne narządy wbija swoje łapki.
reklama
mlodamama21