reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja wiem ze takie upaprane dziecko może nie wygląda super atrakcyjnie, ale za nic nie zrezygnowalabym z kontaktu skóra do skóry.

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Ja po wizycie wczoraj alke koleżanka ze Stanów z dzieciakami była u nas to nawet czasu nie miałam napisać. Dzieć duży wszystko ok dokładnie zbadać nie mógł bo sprzęt nawala [emoji53] termin do cc 7-10 czerwca. Tylko szyjka nie współpracuje twarda długa zamknięta ..... jakieś propozycje co z nią zrobić [emoji16]

reklama
Ciacho raz jeszcze gratulacje!!!! Cudnie sie czyta taki opis porodu!!! Mały szybko nadrobi kilogramy i lada dzien będziecie w domu!! Swietnie że twój mąż mogl byc przy cc. Jakby była taka możliwość w pl to zapłaciłabym wszystkie pieniądze! Miałam kilka zabiegów w takim znieczuleniu, ale zawsze wcześniej dostawałam "głupiego Jasia" wiec był luuuuuz. A przy ostatnim cięciu lekarka wykluła sie w kręgosłup za 5 razem [emoji33][emoji33] taka byłam spięta, że sie nie dało. Tyle że w miałam bardzo fajną pielęgniarkę anestezjologiczną, cały zabieg ze mną rozmawiała i nawet głaskała po policzku [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry