reklama
Arya88
Fanka BB :)
Zaczynam bać się porodu.
Zazdroszczę wszystkim pierworódkom. Wtedy była ekscytacja porodem. A teraz zupełnie jej nie ma. Wiem co mnie czeka, wiem jak boli i wiem ze dam radę, ale i tak zaczynam mieć stracha.
U mnie będzie drugi poród, ale też do konca nie wiem co mnie czeka... jak wszystko bedzie ok to rodzę naturalnie (przy pierwszym porodzie doszłam do 4,5cm także też nie wiem jak teraz, jak bliza po cc itd.), a jakby coś nie tak (np. z tymi przyrostami) to cięcie (czego boję się panicznie niemal :/
U
użytkownik 16
Gość
Ja tej nocy nie spalam prawie wcale. Nos zapchany ze nawet nawilżacz powietrza nie dawał rady. Masakra. Co kichniecie to od razu skurcz. Moze w dzień odespie.
Jutro sobie za to skocze do swojego ulubionego chińczyka na kurczaczka pikantnego. Tak za mną chodzi ze szok! A pikantne tez ponoć pomagają rozkręcić poród. Sprawdzała któraś?
Jutro sobie za to skocze do swojego ulubionego chińczyka na kurczaczka pikantnego. Tak za mną chodzi ze szok! A pikantne tez ponoć pomagają rozkręcić poród. Sprawdzała któraś?
Bellax123!
Fanka BB :)
ja nwm jak to jest. bo ja miałam ost. usg 3 tyg. wizytę mam 17-tego ( ale bez usg), a ja mam juz 36t1d [emoji23][emoji23]ale może nie zdążę do tej wizyty [emoji23]A ja jutro wizytuje,ale bez usg,więc i tak g***o się dowiem.
A wiecie może,czy powinnam teraz jakieś skierowanie na ktg dostać,jak to wygląda? Bo u mnie jutro 35tydz(zaczynam 36) ,a ostatnie usg miałam w 30...
*Vanilia*
Moderatorka
włączyłam sobie porody. Kurcze siedze i rycze ale jestem beksa.
Była taka mama co nie chciała dziecka widzieć zaraz po porodzie Nie chciała kontaktu skóra do skóry, wolała takie ubrane i umyte dostać a nie brudne....kurcze no nie rozumiem. Może takie umazane dziecko nie jest najpiękniejsze, chociaż myśle że w tym momencie to taka radość i szok że na to się nie zwraca uwagi. Hmm to jak się obrzyga albo osra do szyi to też nie bedzie na niego patrzyć? hmm
W sumie i tak jej dali maleństwo na brzuch, i nie słuchali protestów hih
Była taka mama co nie chciała dziecka widzieć zaraz po porodzie Nie chciała kontaktu skóra do skóry, wolała takie ubrane i umyte dostać a nie brudne....kurcze no nie rozumiem. Może takie umazane dziecko nie jest najpiękniejsze, chociaż myśle że w tym momencie to taka radość i szok że na to się nie zwraca uwagi. Hmm to jak się obrzyga albo osra do szyi to też nie bedzie na niego patrzyć? hmm
U
użytkownik 16
Gość
Ja mam ktg za tydzien ale chodzę prywatnie u moja gin ma w gabinecie swój sprzęt. Napewno jeszcze zdarza cie podłączyć ale zawsze warto zapytać.A ja jutro wizytuje,ale bez usg,więc i tak g***o się dowiem.
A wiecie może,czy powinnam teraz jakieś skierowanie na ktg dostać,jak to wygląda? Bo u mnie jutro 35tydz(zaczynam 36) ,a ostatnie usg miałam w 30...
Moja córcia po wyjściu na świat oddała smułkę u mnie na brzuchu a położna mężowi kazała to wycierać [emoji23] w tamtej chwili byliśmy najszczęśliwsi na świecie [emoji3]włączyłam sobie porody. Kurcze siedze i rycze ale jestem beksa.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama