Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Na karowej nie mozna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na karowej nie mozna
[emoji23] [emoji23] [emoji23] a to przeoczylam rybcia wez badz ze mna blisko mojego terminu bede bezpieczniejszaNo coś ty! Mamy ginekolog nie czytałaś?! Spokojnie można SN, z doświadczoną Rybcią, która na pewno idealnie oceniła wagę maleństwa, taki poród dużo lepszy niz cc [emoji23][emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak bylam na dniach otwartych to mowili, ze po cc dostane do pocalowania i poznania zapachu mamusi, idzie na wage i badanka..wynosza synusia do taty na korytarz i razem sobie jada na noworodki gdzie tata moze robic zdj lub wyrazic chec kangurowania..
I to brzmi fajnie. Ostatnim razem 30 godzin spedzilam na pooperacyjnej mlody na noworodkach, ale nie bylo mowy o zadnym kangurowaniu.Ja jak bylam na dniach otwartych to mowili, ze po cc dostane do pocalowania i poznania zapachu mamusi, idzie na wage i badanka..wynosza synusia do taty na korytarz i razem sobie jada na noworodki gdzie tata moze robic zdj lub wyrazic chec kangurowania..
Ja jade po szyciu na pooperacyjna na 2h gdzie (jesli bedzie z nami wzystko ok i nie bedzie 5 porodow na raz) przyjdzie polozna mlodego dostawic do piersi by zalapal co to ssanie zanim zasnie [emoji4] potem ja trafiam na sale i odpoczywam z tatusiem kolo lozka..
Oby serio tak dobrze to wygladalo
Kurw... nie wiem czy się na IP nir przejade. Cały czas mam dość bolesne skurcze ale nie są coraz intensywniejsze. poczekam może czy ten ból kręgosłupa się pojawi
To ide coś zjeść bo w razie w. już mi nie pozwolą i wskakuje do wanny. Troche się boje bo jak na złość dziś M. pojechał do pracy 140km, mama ponad 300km, a tata chu.. wie gdzie jest ale pewnie w naszym starym domu 20km dalej. Czyli bd musiał przyjechać po mnie i jechać jeszcze raz [emoji23]właśnie, może weź kąpiel, i zobaczysz czy przejdą....podobno jeśli to straszaki to po kąpieli przejdą, jeśli się nasilą to już porodowe.
Ja raz rodzilam psy posladkowo w dodatku z jamniczka kt sie pukla zwyczajnie z zbyt wielkim kolega [emoji52] oj ciezko bylo..jedno zdechlo pierwsze bo za pozno zobaczylam ze sie rodza i sie ususilo... 2 wyszly ze mna w domu i 2 przez cc u lekarza[emoji53]Napisałam priv [emoji4] ale właśnie odbieram poród [emoji16]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom