reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Rybcia!!!!!' Nie strasz!!!!!! Myslalam że ludzki poród i jeszcze moze swój własny [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ale mi humor poprawiłyście buhaha [emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt mogłam dodać ale kotka właśnie miała parte i byłam w stresie a do tego mały szedł nogami

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mi humor poprawiłyście buhaha [emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt mogłam dodać ale kotka właśnie miała parte i byłam w stresie a do tego mały szedł nogami

Biedna kotka...juz jej wspolczuje.....ale te baby maja przesrane....

c55f3e3kq403a9og.png

Rybcia mozna pasc czytajac o odbieranym porodzie. Pokaz te cudenka :)

U mnie w miescie minus cc to nie przynosza na pooperacyjna i tatus nie kanguruje :(

Ciacho raz jeszcze gratulacje!!!! Cudnie sie czyta taki opis porodu!!! Mały szybko nadrobi kilogramy i lada dzien będziecie w domu!! Swietnie że twój mąż mogl byc przy cc. Jakby była taka możliwość w pl to zapłaciłabym wszystkie pieniądze! Miałam kilka zabiegów w takim znieczuleniu, ale zawsze wcześniej dostawałam "głupiego Jasia" wiec był luuuuuz. A przy ostatnim cięciu lekarka wykluła sie w kręgosłup za 5 razem [emoji33][emoji33] taka byłam spięta, że sie nie dało. Tyle że w miałam bardzo fajną pielęgniarkę anestezjologiczną, cały zabieg ze mną rozmawiała i nawet głaskała po policzku [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W Polsce jest to możliwe, moja koleżanka rodziła tak swoje dzieci w Warszawie

74703e3kkwoaumma.png

Pokażę jak wyschną bo jesteśmy w trakcie [emoji16] a poród pośladkowy to ja szpecem jestem u kotów ale ciśnienie z 200 [emoji41]

To ty specjalistka!!!!
My sie golimy z lusterkiem, a ty spokojnie mogłabyś lusterko i dawaj odbierać własny poród [emoji23][emoji23][emoji23]

W Polsce jest to możliwe, moja koleżanka rodziła tak swoje dzieci w Warszawie

74703e3kkwoaumma.png

W Krakowie żaden szpital nie ma takiej opcji. Zazdroszczę koleżance. Moze przejadę sie rodzic do Warszawy [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ze porod pośladkowy ;) ??? Do cięcia jak nic ;) dzielne stworzonko

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

No coś ty! Mamy ginekolog nie czytałaś?! Spokojnie można SN, z doświadczoną Rybcią, która na pewno idealnie oceniła wagę maleństwa, taki poród dużo lepszy niz cc [emoji23][emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Buhha ja bym na zawał padła ludzki to kosmos, swojego boję się jak ognia ale jak tak patrzę na zwierzęta to sobie myślę że one mają w huuu...pokory

Do góry