reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Rybcia!!!!!' Nie strasz!!!!!! Myslalam że ludzki poród i jeszcze moze swój własny [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ale mi humor poprawiłyście buhaha [emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt mogłam dodać ale kotka właśnie miała parte i byłam w stresie a do tego mały szedł nogami

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mi humor poprawiłyście buhaha [emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt mogłam dodać ale kotka właśnie miała parte i byłam w stresie a do tego mały szedł nogami

Biedna kotka...juz jej wspolczuje.....ale te baby maja przesrane....

c55f3e3kq403a9og.png

Rybcia mozna pasc czytajac o odbieranym porodzie. Pokaz te cudenka :)

U mnie w miescie minus cc to nie przynosza na pooperacyjna i tatus nie kanguruje :(

Ciacho raz jeszcze gratulacje!!!! Cudnie sie czyta taki opis porodu!!! Mały szybko nadrobi kilogramy i lada dzien będziecie w domu!! Swietnie że twój mąż mogl byc przy cc. Jakby była taka możliwość w pl to zapłaciłabym wszystkie pieniądze! Miałam kilka zabiegów w takim znieczuleniu, ale zawsze wcześniej dostawałam "głupiego Jasia" wiec był luuuuuz. A przy ostatnim cięciu lekarka wykluła sie w kręgosłup za 5 razem [emoji33][emoji33] taka byłam spięta, że sie nie dało. Tyle że w miałam bardzo fajną pielęgniarkę anestezjologiczną, cały zabieg ze mną rozmawiała i nawet głaskała po policzku [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W Polsce jest to możliwe, moja koleżanka rodziła tak swoje dzieci w Warszawie

74703e3kkwoaumma.png

Pokażę jak wyschną bo jesteśmy w trakcie [emoji16] a poród pośladkowy to ja szpecem jestem u kotów ale ciśnienie z 200 [emoji41]

To ty specjalistka!!!!
My sie golimy z lusterkiem, a ty spokojnie mogłabyś lusterko i dawaj odbierać własny poród [emoji23][emoji23][emoji23]

W Polsce jest to możliwe, moja koleżanka rodziła tak swoje dzieci w Warszawie

74703e3kkwoaumma.png

W Krakowie żaden szpital nie ma takiej opcji. Zazdroszczę koleżance. Moze przejadę sie rodzic do Warszawy [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ze porod pośladkowy ;) ??? Do cięcia jak nic ;) dzielne stworzonko

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

No coś ty! Mamy ginekolog nie czytałaś?! Spokojnie można SN, z doświadczoną Rybcią, która na pewno idealnie oceniła wagę maleństwa, taki poród dużo lepszy niz cc [emoji23][emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Buhha ja bym na zawał padła ludzki to kosmos, swojego boję się jak ognia ale jak tak patrzę na zwierzęta to sobie myślę że one mają w huuu...pokory

Do góry