reklama
Rybcia2309
Fanka BB :)
Ale mi humor poprawiłyście buhaha [emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt mogłam dodać ale kotka właśnie miała parte i byłam w stresie a do tego mały szedł nogami
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
camel
Biedna kotka...juz jej wspolczuje.....ale te baby maja przesrane....Ale mi humor poprawiłyście buhaha [emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt mogłam dodać ale kotka właśnie miała parte i byłam w stresie a do tego mały szedł nogami
Zając Czerwcowy
Ze porod pośladkowy ??? Do cięcia jak nic dzielne stworzonkoAle mi humor poprawiłyście buhaha [emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt mogłam dodać ale kotka właśnie miała parte i byłam w stresie a do tego mały szedł nogami
Rybcia2309
Pokażę jak wyschną bo jesteśmy w trakcie [emoji16] a poród pośladkowy to ja szpecem jestem u kotów ale ciśnienie z 200 [emoji41]
Arya88
Ciacho raz jeszcze gratulacje!!!! Cudnie sie czyta taki opis porodu!!! Mały szybko nadrobi kilogramy i lada dzien będziecie w domu!! Swietnie że twój mąż mogl byc przy cc. Jakby była taka możliwość w pl to zapłaciłabym wszystkie pieniądze! Miałam kilka zabiegów w takim znieczuleniu, ale zawsze wcześniej dostawałam "głupiego Jasia" wiec był luuuuuz. A przy ostatnim cięciu lekarka wykluła sie w kręgosłup za 5 razem [emoji33][emoji33] taka byłam spięta, że sie nie dało. Tyle że w miałam bardzo fajną pielęgniarkę anestezjologiczną, cały zabieg ze mną rozmawiała i nawet głaskała po policzku [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W Polsce jest to możliwe, moja koleżanka rodziła tak swoje dzieci w Warszawie
yoohoosek
Pokażę jak wyschną bo jesteśmy w trakcie [emoji16] a poród pośladkowy to ja szpecem jestem u kotów ale ciśnienie z 200 [emoji41]
To ty specjalistka!!!!
My sie golimy z lusterkiem, a ty spokojnie mogłabyś lusterko i dawaj odbierać własny poród [emoji23][emoji23][emoji23]
W Krakowie żaden szpital nie ma takiej opcji. Zazdroszczę koleżance. Moze przejadę sie rodzic do Warszawy [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
yoohoosek
Ze porod pośladkowy ??? Do cięcia jak nic dzielne stworzonko
No coś ty! Mamy ginekolog nie czytałaś?! Spokojnie można SN, z doświadczoną Rybcią, która na pewno idealnie oceniła wagę maleństwa, taki poród dużo lepszy niz cc [emoji23][emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rybcia2309
Buhha ja bym na zawał padła ludzki to kosmos, swojego boję się jak ognia ale jak tak patrzę na zwierzęta to sobie myślę że one mają w huuu...pokory