reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dlatego ja nie dałam rady. Moja potrafiła godzinę jeść i pół godziny przerwy. Kazde karmienie minimum 45min. Chyba teraz od razu poszukam jakiejś poradni laktacyjnej [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko to rzeczywiscie wisiala na cycu ! U nas poradnia jest w szpitalu :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Ciacho ogromne gratulacje! Synek silny i przepiękny. Na pewno szybko wrócicie do domu.
Fajnie, że poród mino stresu taki udany. Bedzie co wspominać. Dziękujemy za szybkie informacje, bo siedzieliśmy tu zdenerwowane i zniecierpliwione myśląc o Was.

Sunyday ...na początku każde karmienia trwa 20-30 min, bo dziecko się uczy i jeszcze nie ogarnia tematu. Wiec bardziej rozkręca laktację. No i jak przemnożymy to razy minimum 8 to moze wyjsc sporo czasu. Oby jeszcze zastojów nie było o zapaleń piersi bo wtedy juz 22/24h zajmujesz sie tylko karmieniami[emoji12]

Dzień dobry Dziewczynki. Są już jakieś wieści od Ciacho? Ja już mam dość tej ciąży wstałam bardziej zmęczona niż się położyłam. Jak tyłko usiade to brzuch boli. Więc leżę ufff. Ja już nie chce narzekać byle do piątku i niech młody wychodzi.
Kurczę wczoraj wyczytałam ze aby laktacja była efektywna to należy karmić dziecko od 8 do 12 razy dziennie z czego jedno karmienie ok pół godz! :o Kurczę toż to większość dnia i nocy na karmieniu zejdzie :o Trochę mnie to przerazilo.
Kochana już od wczoraj piszę [emoji13]

ex2b3e5efllsxoqe.png

Sunyday ...na początku każde karmienia trwa 20-30 min, bo dziecko się uczy i jeszcze nie ogarnia tematu. Wiec bardziej rozkręca laktację. No i jak przemnożymy to razy minimum 8 to moze wyjsc sporo czasu. Oby jeszcze zastojów nie było o zapaleń piersi bo wtedy juz 22/24h zajmujesz sie tylko karmieniami[emoji12]
No i dobrze [emoji6] może będę miała usprawiedliwienie dlaczego obiad nie zrobiony na czas,albo chata nie ogarnięta [emoji48]

16udskjopmtfyunf.png

Ciacho bardzo dziękujemy za posty[emoji8] Widzisz tak sie bałaś a tu wszystko ok [emoji6] A jak Twoje wyniki po porodzie ? Robili Ci jakieś badania juz po? Wątroba potrzebuje czasu czy od razu ma byc lepiej?

16udskjopmtfyunf.png
Jeszcze nic nie pobierali czekam na obchód Uważają na wątrobę dadzą mi morfinę zamiast paracetamolu ze względu na wątrobę a z cukrzycą to nie mam pojęcia napiszę jak się dowiemy

ex2b3e5efllsxoqe.png

reklama
Do góry