rudziutka38
Fanka BB :)
CIACHO gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana gratulacje !!!CC przesunęło się na 19.30 a chwilę po 8 polskiego czasu na świecie pojawił się Tymek ma się dobrze wszystko jest w porządku dostał 9/10 ma 1950g i 48cm
Nie moga zostawicGratulacje Cicho
Mnie najbardziej kroczę doskwiera, boli,ciągnie ale to tak jakby na zewnątrz bolało takie uczucie,Wczoraj kilka razy tak jakby jajniki zakuły, ja już schizy mam. Kostki puchną coraz bardziej,wogóle ta ciąża zupełna od poprzednich.A wizyta dopiero 26.
Zając no co ty, dziewczyny nie zostawią nas- będą z nami do końca czerwca - ja Ci to powiadam.No ktoś musi trzymać jeszcze trzymać kciuki za dwupaki
Tymek jest na wczesniakach ale pielęgniarki są bardzo z niego zadowolone mam nadzieję że posiedzę tu do niedzieli a potem będę dojeżdżać w zależności ile go przytrzymajaCiacho gratulacje Tymek szybciutko nadrobi i pójdzie do domku Powiedz jak to wygląda u ciebie, możesz z nim zostać czy ty wyjdziesz i będziesz do niego przyjeżdżać?
Rany w nocy myślałam że to ten dzień [emoji23] Budzę się. Brzuch spięty, boli jak cholera na dole mnie rwie. Budze M. i mówie że mnie bardzo boli ale nwm czy to już. Przytulił się zaczął masować brzusio i minęło . W sumie to szkoda [emoji23] Teraz wstawał do pracy ( był 2.5 dnia i teraz przyjedzie znów na 2-3 mniej więcej za tydzień) i mówi do syna " Synciu jak przyjadę to będziesz jeszcze w brzuszku czy już wyjdziesz? Jakby tatuś nie zdążył dojechać to masz się urodzić szybko i bez komplikacji, dużym silnym chłopcem. A jak jesteś jeszcze za malutki to siedz w brzuszku i daj trochę odpocząć mamusi bo już jest bardzo zmęczona" -to tak apropo gadania do brzucha[emoji23] On nadrabia xD