reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mnie Mama straszy, ze pierwsze najczesciej sie przenosi i, ze nawet w lipcu moge urodzic... nie usmiecha mi sie ;)

Wstalam z tak zdrętwiałą i obolala reka, ze tragedia... boli do tej pory. Chyba ide wziac magnez...

w57v9jcgnqknki9s.png
Zając ja i pierwszą i drugą przenosiłam [emoji6] Teraz mam nadzieję ze urodzę o czasie bo już mi sie nie chce [emoji12]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Suelen Uleczka i Izunia niezłego Wam stracha napedziły nie raz. Teraz przynajmniej już można odetchnąć, bo w razie czego to już takie " dorosłe " dzieci [emoji3] super ze tak długo wytrzymały w brzuchu.

Bellax ja też ją też, już zacznę 38 tydzień więc ciąża będzie donoszona, chociaż marzy mi się na 1 czerwca urodzić [emoji16]

Melomanka mam te same odczucia [emoji13] z jednej strony już bym chciała mieć to za sobą i pozbyć się brzucha, a z drugiej jak najdłużej być w ciąży bo to ostatnie chwile luzuuuuu gdzie mogę leżeć pół dnia jak mam ochotę [emoji16]

thgfikgneziy9g6d.png

Mnie obudził mega skurcz łydki. Jeszcze synek spał ze mną więc cały dom już na nogi postawiłam. Mąż szybko dał mi magnez.

Do tego boli mnie podbrzusze - tzn. pobolewa, chodzić nie mogę bo boli mnie spojenie, i leci ze mnie cały czas ta wydzielina wodnista - przydałby mi się papierek lakmusowy do sprawdzenia odczynu.

74703e3kkwoaumma.png

Ja pierwsze dziecko urodziłam 3dni przed terminem, drugie 2 tygodnie po terminie. Teraz to ruletka. Mam dwa terminy 03.06 i 09.06 po cichu liczę załapać się ma maj ale nie zamierzam specjalnie ingerować.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie Mama straszy, ze pierwsze najczesciej sie przenosi i, ze nawet w lipcu moge urodzic... nie usmiecha mi sie ;)

Wstalam z tak zdrętwiałą i obolala reka, ze tragedia... boli do tej pory. Chyba ide wziac magnez...

w57v9jcgnqknki9s.png
Ja córką przenosilam [emoji53] i tydzień po terminie mialam wywoływany poród. Mam nadzieje że teraz porod zacznie sie sam i o czasie [emoji4]

5djylbetecfse5n6.png

Ja dwa wywoływane, bardzo bym chciała tym razem mieć normalnie zgodnie z naturą [emoji58] i najlepiej przed terminem bo już bardzo się boję, za każdym razem przy zaparciach myślę że za chwilę mi mała wyleci

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie umiem i nie swój się czuje. Czasami bardzo rzadko coś mówię jak się nie rusza dłużej albo rusza się aż za bardzo ale 0 reakcji zawsze :D

Sasankaa, winontq to my takie wyrodne matki :) Uff ale uspokoilyscie mnie ze nie tylko ja tak mam.
Ja jeszcze czuje takie zażenowanie jak obcy ludzie albo jacyś tacy którzy uważają że mogą albo w ogóle ... ludzie podchodzą i łapią za moj brzuch na powitanie i do niego przemawiają. Po pierwsze halo ja też tu jestem, po drugie człowieku to mój brzuch ty witasz się z moim brzuchem, ja twojego nie dotykam. Po trzecie młody zawsze wtedy zamiera on nie lubi obcych. Dziewne to, bardzo tego nie lubię. Ale może ja jestem dziwna.

Ja tez rzadko mowię do brzucha... czasem cos tam pogadam ale nie czytam jej, nie puszczam muzyki specjalnie dla niej. Maz do niej mowi ale to tez moze z raz dziennie. Jakos jak bede malą miala namacalnie wtedy chyba sie zacznie ;)
Ide do lekarza na 9 20. Po l4. Ciekawe czy sie zwazymy... oby nie ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

reklama
Termin mam na 4 ,więc mogę spokojnie rodzić na koniec maja, ale jakoś mi się z tym nie spieszy ;)

Co pisze na forum i myślę o małej to mnie bolą piersi a później mi z nich leci..

A mnie kurczę nic z nich nie leci. Nie żebym bardzo ubolewala nad brakiem zalania ale kurde mam nadzieję że jednak poleci w końcu. Bo bardzo bym chciała karmić. Ja termin mam na 3 z om. A z usg na 1. Więc też już dużo nie zostało. :)

Do góry