reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Tak czytam o tych ruchach i muszę powiedzieć że Kuba był baaaardzo ruchliwy ale jak w ostatni dzień moje AFI było 2 to każdy jego ruch powodował że wylam z bólu.
Bellax123!
Fanka BB :)
Dziewczyny na tym etapie jak 4 dni ważę dokładnie tyle samo to tak jakbym schudła nie? [emoji23][emoji23][emoji23]
Arya88
Mnie odpukać omijają takie natrętne pytania. Ktoś z rodziny męża zapyta jak tam, jak się czuję - ale to akurat mi nie przeszkadza. Co do imienia to przyjaciółki i najbliższa rodzina pytali, teraz już znają z kolei moja jedna przyjaciółka jest w ciąży i sama pytam ją od czasu do czasu jak się czuje, pytałam też czy wybrali imię - wg mnie to oznaka troski i zainteresowania - ale wiadomo, jestsmy ze sobą w bliskim kontakcie
Ostatnio moja szwagierka do mnie
"to ty nie długo już radzisz, wiesz?!" ja na to
"serio? Jakbyś mi nie powiedziała to bym nie wiedziała..." a potem
"masz już ubranka?"
"jak chcesz to przyjedz zobaczyć co mam" jakaś nerwowa jestem hehe
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
"to ty nie długo już radzisz, wiesz?!" ja na to
"serio? Jakbyś mi nie powiedziała to bym nie wiedziała..." a potem
"masz już ubranka?"
"jak chcesz to przyjedz zobaczyć co mam" jakaś nerwowa jestem hehe
Natalia91
Ha to pytanie to jest pierwsze o co zawsze pyta moja "ulubiona" szwagierka ile przytyłam i czy mam już rozstępy zaznaczam że to ten typ który jeszcze nie rodzil ale wie wszystko o ciąży porodzie i wychowywaniu dziecka. Ale gula musi mieć niezłego jak jej odpowiadam że tyle tylko co dziecko (siedzi za granicą więc mnie nie widzi) ale teściowa też uważa że tylko brzuch mi poszedł więc niech się nie cieszy [emoji12]I kluczowe pytanie: ile już przytyłaś? Mi często zadaja to pytanie na dzień dobry.
sunnyday
sunnyday
To ja mam wiecej dont worry
Zając daj znać . Ja tak na szybko policzylam 11 kg bo jak szybko weszłam tak szybko zeszlam. Tam może być haczyk i on też może ważyć
reklama
sunnyday
O nic mi nie mów! Nie nawidze tego. Jeszcze pytają dodatkowo czy kopie? Za każdym razem odpowiadam szybko że śpi bo tak by chyba nie zabrali ręki [emoji21]
Haha dokładnie tak pytają. I dokładnie to mówię! haha. Czyli ludzie wszędzie ci sami ehh