A o dużym mówimy w momencie gdy jak duże jest ?Minimalnie (milimetry). Mam znajomą, której pessar wypadł bo zaczęła się akcja porodowa i zrobiło się rozwarcie. Pessar dużego rozwarcia nie utrzyma.
reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
moje jest duże [emoji23][emoji23] Suelen na dużeA o dużym mówimy w momencie gdy jak duże jest ?
Zastanawiam się tylko do którego momentu trzyma pessar..moje jest duże [emoji23][emoji23] Suelen na duże
U
użytkownik 168678
Gość
Kurczę dziewczyny to zamiast czerwcówek bedzie wiekszość majówek Nie spieszcie sie tak!
Ja to się nie spieszę. Oj chciałabym donosić. Może niekoniecznie całe 40 tygodni, ale te 38 to przynajmniej Termin mam na koniec czerwca, więc maj to stanowczo za wcześnie Myślę, że połowa czerwca byłaby ok Zobaczymy kiedy mała zdecyduje się opuścić brzuch.
Bellax123!
To jest chyba bardzo indywidualna kwestia.Zastanawiam się tylko do którego momentu trzyma pessar..
Monya81
Zastanawiam się tylko do którego momentu trzyma pessar..
Nie zastanawiaj się. Jedne ciężarna jak tylko rozwarcie się zaczyna już rodzą, a inne chodzą z 2-4 cm. Nie przewidzisz.
Jak ma utrzymać to utrzyma. Jak nie to nie.
Ostatnia edycja:
Monya81
Kurczę dziewczyny to zamiast czerwcówek bedzie wiekszość majówek Nie spieszcie sie tak!
Kilka majówek na pewno będzie. Te co mają termin na początek czerwca moze się przesunąć i jeszcze jakies nieprzewidziane przypadki. Potem zagęszczenie w czerwcu i może nawet jeszcze jakas w lipcu będzie[emoji3]
Ostatnia edycja:
reklama
Zając Czerwcowy
Mnie Mama straszy, ze pierwsze najczesciej sie przenosi i, ze nawet w lipcu moge urodzic... nie usmiecha mi sieKilka majówek na pewno będzie. Te co mają termin na początek czerwca moze się przesunąć i jeszcze jakies nieprzewidziane przypadki. Potem zagęszczenie w czerwcu i może nawet jeszcze jakas w lipcu będzie[emoji3]
Wstalam z tak zdrętwiałą i obolala reka, ze tragedia... boli do tej pory. Chyba ide wziac magnez...