cymera
Fanka BB :)
nie płacz , wszystko się wyjaśni i będzie dobrze , trzymam kciukiDam, jadę i ryczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie płacz , wszystko się wyjaśni i będzie dobrze , trzymam kciukiDam, jadę i ryczę
kurcze dziewczyny tak czytam o tych waszych problemach i zastanawiam się czy ja jestem jakaś nienormalna .Jak nie macie rozwarcia to skurcze a to łykacie nospe albo magnez tak wychodzi że to jest normalne , a ja przez całą ciąże raz wzięłam nospę .Jakieś tam skurcze raz może dwa razy dziennie mam ale przechodzą po kilku minutach .Czy któraś ma tak jak ja ? czy to ja jestem nienormalna ?
Przybijam piatke przez cala ciaze wzielam raz apap. Nie rzygalam. Tylko spalam. Nic mi nie dolega. Szyjka dluga, zamknieta. Rozwarcia brak. Dzidziol zdrowy. Odpukac. Wiec nie jestes samakurcze dziewczyny tak czytam o tych waszych problemach i zastanawiam się czy ja jestem jakaś nienormalna .Jak nie macie rozwarcia to skurcze a to łykacie nospe albo magnez tak wychodzi że to jest normalne , a ja przez całą ciąże raz wzięłam nospę .Jakieś tam skurcze raz może dwa razy dziennie mam ale przechodzą po kilku minutach .Czy któraś ma tak jak ja ? czy to ja jestem nienormalna ?
problemy ciążowe jak nieporadność to ja mam , zakładanie skarpetek katorga , wstawanie i przekręcanie się na łóżku porażka przez ból spojenia łonowego , nogi mi puchną niemiłosiernie ale tak po za tym czuję się dość dobrze .Z lekami u mnie podobnie, nospe raz wzięłam , magnezu wcale.rozwarcia nie mam, szyjka ok, No niby oki, jestesmy normalne.Tyle,że ja się bardzo męczę ,sapię jak qń po oraniu
kurcze dziewczyny tak czytam o tych waszych problemach i zastanawiam się czy ja jestem jakaś nienormalna .Jak nie macie rozwarcia to skurcze a to łykacie nospe albo magnez tak wychodzi że to jest normalne , a ja przez całą ciąże raz wzięłam nospę .Jakieś tam skurcze raz może dwa razy dziennie mam ale przechodzą po kilku minutach .Czy któraś ma tak jak ja ? czy to ja jestem nienormalna ?
Nie chcę wywoływać wilka z lasu ale ja póki co czuje się dość dobrze. Porodu nic na razie nie zapowiada...ale wiadomo matka natura wie swoje i może nas zaskoczyć.kurcze dziewczyny tak czytam o tych waszych problemach i zastanawiam się czy ja jestem jakaś nienormalna .Jak nie macie rozwarcia to skurcze a to łykacie nospe albo magnez tak wychodzi że to jest normalne , a ja przez całą ciąże raz wzięłam nospę .Jakieś tam skurcze raz może dwa razy dziennie mam ale przechodzą po kilku minutach .Czy któraś ma tak jak ja ? czy to ja jestem nienormalna ?