reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Nie wiedzialam z ibuprofene :(
To mam nadzieje, ze wszystko co stosujecie pomoze.
Ja mojego w samej goraczce poje sokiem z czarnego bzu i licze, ze przejdzie ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak miał ostre ropne zapalenie ucha środkowego to dostawał ibuprofen i odpukać nic się nie działo - ale to już w ostateczności, bo na jelitka może mu źle wpłynąć - tym bardziej, że to niesteroidowy lek przeciwzapalny, a jeden taki (o specjalnym przeznaczeniu przy jego Crohnie) już przyjmuje na codzień - tylko on nie działa na gorączki tylko jest uwalniany w jelicie

No nic, trzeba obserwować i liczyć, że szybko przejdzie

74703e3kkwoaumma.png

Mam nadzieje, ze synus sam sie wylize z infekcji :) chociaz w przedszkolu u nas wlasnie jest jakas infekcja bez kaszlu, kataru tylko goraczka.

Ja naprawde dzis nie podnosze sie z lozka, slysze tylko jak deszcz nawala o parapet :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Gaya zadyszka i mnie dopada ale od paru dni odpukac czuje sie fantanstycznie. Nic mi nie ciazy, nie uciska... ;)
Suelen u nas tsk leje, ze zdazylam dojsc do samochodu i juz ze mnie cieknie. Wiec zapowiada sie ciekawa droga do pracy... na pewno dluga...

w57v9jcgnqknki9s.png

Czesc mamuski...u mnie 3 dzien pada caly czas...
Mlody tez zalapal juz infekcje i kaszle...dobrze ze dlugi weekend przed nami to go troche podkuruje....
Przez ta aure za oknem nawet mi sie tylka nie chce podnosic z lozka....
Dobrze ze maz ma dzis wolne to go zawiezie do pkola....maja dzis wypad do drukarni w pkolu wiec z tego ze nie moze sie doczekac wstal o 6... Jakos ciezko przychodzi mi okielznanie mysli ze za miesiac juz calkowicie nie pospie bo w domu bedzie maly wrzaskun....a teraz z mlodym juz wszystko takie poukladane....a jak niedaj Boze zaczna chorowac w tym samym czasie to juz kosmos...przy jednym zawsze 3 noce zarwane.....

c55f3e3kq403a9og.png

A ja myślałam że tylko ja mam typa.w domu co goraczkuje a po jakimś czasie okazuje się dlaczego. Chore dziecko to masakra w domu! Mały mój z jelitowki się wykurowal, a ja złapałem wirusa dziś 4 dzień i modlę się żeby on nie zlapal, chodzę w maseczce często myje ręce nie całuję.... No ale nie wiem ile to.da i na ile go ochroni.

reklama
Do góry