reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja bym się naprawdę nie obraziła jakbym urodziła (znów) szybciej.
Starsza przyszła na świat zaczynajac akurat 39.
Jakoś tak mi ciężko... brzuch mam większy niż wtedy, ale samopoczucie mam skopane przez przeziębienie. Aaa ja chcę prawdziwej wiosny!!!!!!

PS grupa facebookowa? Hm ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mamy na facebooku swoja grupe tajna [emoji4] jak masz facebooka zapraszam do mnie na priv[emoji4]

reklama
Mamy na facebooku swoja grupe tajna [emoji4] jak masz facebooka zapraszam do mnie na priv[emoji4]

Napisałam już, miałam problem z wiadomością, bo 3 razy wysypało mi aplikacje :/ Wiec mam nadzieje, że ostatecznie doszła.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

My po wizycie, mała ma 2340g. Wymiary praktycznie jak na swój tydzień. Zdjęcia nie mam bo przytuliła się do łożyska i jeszcze rękami zakryła. Przepływy ,wody,serducho okej. Szyjka ma 3,2cm ale dzidzia ma bardzo nisko główkę (stąd te bóle spojenia). A na kolejnej wizycie (to będzie 37t i 4d) GBS ;)

reklama
Dobra melduję się czuję się mega zmęczona nie wiem może emocje [emoji58] ale w sumie niewiele się dowiedziałam, a tyle czekałam na wizytę...USG mała ma 2100 początek 33 tc, serduszko okaże się po porodzie jak będzie ...Mała miała coś z zastawką ale ja w sumie też mam i nawet nie leczone więc sama nie wiem, wód ok, szyjka nie wiem jaka...Macica piękna cokolwiek to znaczy, opierdziel za 3 kg w miesiac I glukoza na czczo 109 za duża ale byłam po urodzinach podwójnych w sobotę i niedzielę i mam powtórzyć, czuję się ciulowo

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz też przytyłam 3kg w 4 tyg niech by mi spróbowali coś powiedzieć. Głodna chodzić nie będę a jeszcze muszę to dźwigać, powinno nam się współczuć a nie opierdzielać [emoji23] moja położna tylko wydaje z siebie odgłosy zachwytu jak podaje wagę jakoś od połowy ciąży hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry