reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kurczę od wczoraj boli mnie ząb ósemka :-( zaraz idę do dentysty. Ostatnio byłam na przeglądzie w 3 miesiącu i następnym razem miałam już przyjść po porodzie.

0d1y3e3kgrmge34s.png
ja to samo ... a tu po drodzd zapalenie miazgi się wdało i zatruła mi zęba i zaraz po porodzie mam przyjść na kanałowe [emoji33][emoji33] pierwsze w życiu...

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Ja wzięłam nospe z 4-5 razy. Jak miałam mega bóle brzucha. Takie miałam zalecenie od lekarza. Paracetamol też z 5 razy. Antybiotyków udało się uniknąć:) a właśnie z tym wiesiołkiem rozmawiałam z ciocią farmaceutka i ona mówiła , że w ciąży nie powinno się łykać, bo nie ma badań na ten temat. Żebym używała do masażu , ale jestem za leniwa żeby sobie tam masować więc zostanę przy liściach malin ;) ale dopiero za jakieś 2 tygodnie. Ja bym chciała donosić do terminu. Im później się urodzi tym dłużej będę na macierzynskim ;D

3jgxskjox8hy3b2y.png

Ja wzięłam nospe z 4-5 razy. Jak miałam mega bóle brzucha. Takie miałam zalecenie od lekarza. Paracetamol też z 5 razy. Antybiotyków udało się uniknąć:) a właśnie z tym wiesiołkiem rozmawiałam z ciocią farmaceutka i ona mówiła , że w ciąży nie powinno się łykać, bo nie ma badań na ten temat. Żebym używała do masażu , ale jestem za leniwa żeby sobie tam masować więc zostanę przy liściach malin ;) ale dopiero za jakieś 2 tygodnie. Ja bym chciała donosić do terminu. Im później się urodzi tym dłużej będę na macierzynskim ;D

3jgxskjox8hy3b2y.png
A właśnie jak się masuje krocze :p ?
Tez bym chciała donosi do terminu ale jak się urodziłaby w okolicach 10 czerwca to bym nie miała nic przeciwko ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę na fotelu czekam aż zacznie działać znieczulenie. Teraz mi zatruje tą 8 ale jest tak ustawiona że leczenie kanałowe nie wchodzi w gre zaraz po porodzie muszę się umówić na wyrwanie ;-(

0d1y3e3kgrmge34s.png

Dobra melduję się czuję się mega zmęczona nie wiem może emocje [emoji58] ale w sumie niewiele się dowiedziałam, a tyle czekałam na wizytę...USG mała ma 2100 początek 33 tc, serduszko okaże się po porodzie jak będzie ...Mała miała coś z zastawką ale ja w sumie też mam i nawet nie leczone więc sama nie wiem, wód ok, szyjka nie wiem jaka...Macica piękna cokolwiek to znaczy, opierdziel za 3 kg w miesiac I glukoza na czczo 109 za duża ale byłam po urodzinach podwójnych w sobotę i niedzielę i mam powtórzyć, czuję się ciulowo

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym się naprawdę nie obraziła jakbym urodziła (znów) szybciej.
Starsza przyszła na świat zaczynajac akurat 39.
Jakoś tak mi ciężko... brzuch mam większy niż wtedy, ale samopoczucie mam skopane przez przeziębienie. Aaa ja chcę prawdziwej wiosny!!!!!!

PS grupa facebookowa? Hm ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wrocilam od lekarza..mam dopergyt 2razy dziennie brac i kontrolowac to moje cianienie..tym.bardziej, ze 2 razy mialam gestoze juz w ciazach i w jednej juz zanik tetna wiec zaczynamy je stabilizowac od razu by dotrwac choc do 37tyg ...

Bylam w lidlu i kupilam ta posciel z reklamy plus przescieradlo z gumka...suuuuper material w dotyku.[emoji108]

Do góry