reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Co do monitoru oddechu, to my tez mamy po starszaku. Jak dla mnie fajna sprawa, przynajmniej bylam spokojniejsza. Jakbym miala " czuwac", to chyba bym osiwiala, poza tym nie wierze, ze jak ktos zasnie, to wylapie to, ze dziecko przestalo oddychac. No, ale nie kazde dziecko potrzebuje i tego sie trzymajmy, ja czulam sie po prostu spokojniejsza wiedzac, ze jeszcze " cos czuwa" [emoji6] teraz na pewno tez bedziemy uzywac, chyba ze mala szybko do naszego lozka przywedruje

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ta moja macica to oszalała. W nocy praktycznie ćwiczy non stop bo skurcze mnie wybudzają o muszę zmieniać pozycje, a rano jestem tak zmęczona i obolała jakbym chodziła całą noc. . W ciągu dnia tez często ćwiczy. Kiedy ona odpoczywa ?

Choć z drugiej strony moze jak bedzie taka wyćwiczoną to szybko pójdzie.

Ta moja macica to oszalała. W nocy praktycznie ćwiczy non stop bo skurcze mnie wybudzają o muszę zmieniać pozycje, a rano jestem tak zmęczona i obolała jakbym chodziła całą noc. . W ciągu dnia tez często ćwiczy. Kiedy ona odpoczywa ?

No to jakoś tak dziwnie a mi się wydawało że ja mam czym się martwić

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam w jakiejś literaturze , ze kłótliwość ciężarnych na mecie jest atawistyczna- przygotowują się do walki i obrony potomstwa. Tak więc nie możemy z tym walczyć [emoji12]
He he cos w tym jest, przynajmniej mamy jakies wytlumaczenie [emoji6]
Mlodamama wlasnie doczytalam, ze sytuacja opanowana, super [emoji106]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja to ćwiczy jak chce... dziś to może ze 3 razy mi się spiela. ..za to mała cały dzień dokazuje... a miała 2 dni spokoju :p

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to jakoś tak dziwnie a mi się wydawało że ja mam czym się martwić

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak z synem byłam w ciąży ćwiczyła tez codziennie na ponad miesiąc przed porodem. Zawsze zaczynała miedzy 12-14 w ciągu dnia [emoji3] Tak więc chyba moja tak ma, ale teraz juz trochę przesadza.

Ostatnia edycja:
Do góry