reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
Można, tzn pani farmaceutka mi tak powiedziała. Ja brałam, ale ten w kropelkach :-)Czy w ciąży można espumisan?
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Taki mam plan jak tam u Ciebie po wizycie?To może się zapisz, a jak się obrócić to zrezygnujesz Gratuluję udanej wizyty. Ja czekam właśnie na swoją.
Anulka.
Wy tez odcinacie metki od ubranek?
[/QUOTE]
Oczywiście [emoji4]nienawidzę ich [emoji34] wszystko co odstaje, najgorsze są te książeczki z metek [emoji35]
@młodamama super ze juz wszystko w normie [emoji8]
Oczywiście [emoji4]nienawidzę ich [emoji34] wszystko co odstaje, najgorsze są te książeczki z metek [emoji35]
Moje dwa porody rozpoczęły sie odejsciem wód, wiec teraz wolałam sie zabezpieczyć i mam takie podklady na łóżko. Ale oczywiście ich nie kładę bo przecież jeszcze nie rodzę [emoji4] Mam tylko nadzieję że zdążę je sobie położyć i wtedy właśnie będzie TEN DZIEŃ albo raczej TA NOC [emoji6]Dziewczyny czy myślałyscie już nad jakąś ochroną materaca ? Mam przeczucie że mój poród zacznie się od odejścia wód i wolałabym nie zalać nowego łóżka. Macie jakieś patenty?
@młodamama super ze juz wszystko w normie [emoji8]
Rybcia2309
Ja już uprałam prawie wszystko [emoji16] pół wyprasowałam, drugie pół mam na jutro bo się mega stresuje wizytą jutro mam gin i USG bo mała ma coś z serduszkiem i trzeba sprawdzić czy się cofa wada....No i ciekawa jestem czy dobrze czuje że wszystko mam niżej...Dzięki Bogu to już prawie 33 tc a z USG 35 tc więc w miarę bezpiecznie
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
Aaa co do życia po porodzie to mam pomysł, może kupować obiady na stołówce szpitalnej lub szkolnej teraz zdrowo odżywiają i jedzenie całkiem ciekawe, to mój plan awaryjny jak nie będę dawała rady
melomanka
Ja ostatnio tez bywam bardzo nerwowa [emoji20] . Pewnie hormony [emoji6]A i powiem Wam, że znów jest czas kiedy mnie wszystko i wszyscy wkurzają... z mężem na czele...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
melomanka
Ja tez [emoji39]A ja tam bym chciała się ponudzić...
reklama
melomanka
Uzywalam takich foliowych podkladow, ale niestety czulam, ze sie od tego poce, bo to jednak nie przepuszcza powietrza.Dziewczyny czy myślałyscie już nad jakąś ochroną materaca ? Mam przeczucie że mój poród zacznie się od odejścia wód i wolałabym nie zalać nowego łóżka. Macie jakieś patenty?