Sylwkaka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[/QUOTE]Dzieciaki zostaną około 2 tygodni. A imiona są wybrane na 99% Nikola i Emilka.
Oni sprawdzali kwasy ale nie mogłam znaleźć w mojej karcie ale przed chwilą okazało się że wkłucie do kroplówki było zablokowane bo dłoń mi spuchła i musieli zrobić wkłucie w drugiej ręce insulina wogole nie działała to już wiem skąd miałam te wysokie cukry a coś mówili że wyniki mogą być powodowane tą cukrzycąCiacho wysokie masz te transminazy. Kuźwa może powinni Cie płukać kroplowkami. Aczkolwiek nie widzę kwasów żółciowych a one podobno są wyznacznikiem powagi sytuacji.
Przepraszam że tak napisałam ale to jest wiedza przekazana przez Szczecińskich lekarzy kiedy ja leżałam z tym cholerstwem.
Impreze można zrobić grupowa[emoji3] a z którego sierpnia? Moja z 19.Matka , Arya to mamy sierpniowe dzieci rok po roku
Biedny moj M jak przyleci..Czytałam w jakiejś literaturze , ze kłótliwość ciężarnych na mecie jest atawistyczna- przygotowują się do walki i obrony potomstwa. Tak więc nie możemy z tym walczyć [emoji12]
Ja tez mam często skurcze.. Nawet miałam Was pytac czy Wy tez macie tak często??Ta moja macica to oszalała. W nocy praktycznie ćwiczy non stop bo skurcze mnie wybudzają o muszę zmieniać pozycje, a rano jestem tak zmęczona i obolała jakbym chodziła całą noc. . W ciągu dnia tez często ćwiczy. Kiedy ona odpoczywa ?
Choć z drugiej strony moze jak bedzie taka wyćwiczoną to szybko pójdzie.
Teraz jak leżałam w szpitalu tez taki był. Dziewczyna miala wpisane w ksiazeczke " porod uliczny". Wiec to się jednak zdarza [emoji3]Przeżyłam przed chwilą poród pierworódki z łóżka obok bez znieczulenia wywieźli ja w ostatniej chwili poród 20 minut próbowałam uciec ale z tą moją pompą insulinowa za daleko się nie dało [emoji13] ale już dochodzę do siebie jak pielęgniarki zobaczyły moja minę to zaczęły mnie uspokajać że to przypadek 1 na 1000000 i mój na pewno nie będzie tak wyglądał
Impreze można zrobić grupowa[emoji3] a z którego sierpnia? Moja z 19.