reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax super, że możesz leżeć w domu!

Ja też melduję się już z domu :) magnezowe kroplówki ładnie wyciszyły macicę i wszystko jest ok :) porozmawiałam też z moim prowadzącym i jestem z nim umówiona na telefon po następnej wizycie na patologii i badaniach synka. Dodatkowo pogadalam ze znajomą położną i nawet poszła ze mną na porodówkę pokazać, ale akurat wszystkie sale zajęte były i trakt porodowy też, więc poza trojgiem malusich noworodków, które akurat "przejeżdżały" nic nie widziałam [emoji12]

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Ja się nie mogę dzisiaj ogarnąć jakoś. Lenia mam jak zwykle ale dzisiaj to już wyjątkowo :)
Idę odpalić kosiarkę jednorazową żeby się doktorek chaszczy nie przestraszył, a za 2 godz wizyta :p .

Konwalia witaj :)

witaj nowa czerwcoweczko:)
ja tez chyba czekam na nastepna rozpakowana bo tu rozsadek jeszcze sie broni ze szybciej bo bliźniaki;) chociaż ubranka poprane sukcesywnie walczę z prasowaniem;)

Jak Wasi mężowie reagują na te ciążowe wizyty w szpitalach?? Mój jest załamany i zestresowany bardziej martwię się o niego niż o siebie

f2w3qqmz0qjoloi2.png

Super. Dzieki!* a wiec jestem z Krakowa, mam juz prawie 4 letnia coreczke. Druga ciaze znosze ciezko ( wiec dolaczam do grona narzekajacych), ale to moze temu, ze w pierwszej to ze szczescia fruwalam 10 cm nad ziemia i myslalam, ze to tak zawsze jest...;)) albo kwestia wieku;)) mam miec chlopczyka wiec nowe doswiadczenie.

Super. Dzieki!* a wiec jestem z Krakowa, mam juz prawie 4 letnia coreczke. Druga ciaze znosze ciezko ( wiec dolaczam do grona narzekajacych), ale to moze temu, ze w pierwszej to ze szczescia fruwalam 10 cm nad ziemia i myslalam, ze to tak zawsze jest...;)) albo kwestia wieku;)) mam miec chlopczyka wiec nowe doswiadczenie.
Ja tez z malopolski [emoji4] tylko okolice nowego sacza lub krynicy zdroj [emoji4] milo spotkac kogos blizej siebie[emoji4]

Jak Wasi mężowie reagują na te ciążowe wizyty w szpitalach?? Mój jest załamany i zestresowany bardziej martwię się o niego niż o siebie

f2w3qqmz0qjoloi2.png

Mój ok, w poprzedniej ciąży z 8 razy leżałam w szpitalu to jest zaprawiony już. Stresuje go to, ale stara się nie okazywać - gorzej synek, teraz bardzo tęsknił

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Do góry