reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzięki dziewczyny... Odpoczywamy wszystkie 3...
Teraz trzymam za was kciuki.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Dawno się nie odzywalam ale to muszę skomentować! Gratuluję córeczek i całej Waszej trójce życzę zdrówka odpoczynku i spokoju. Wczoraj była u mnie koleżanka z 3 letnimi blizniakami też. Mieli po 2 kg jak się urodzili a dziś to takie łobuzy kochane [emoji6]

p19ucsqv6rf79f3c.png

reklama
A ja bylam dzis u lekarza i Dostalam antybiotyk,jutro nastepne Badania a jak antybiotyk nie pomoze to na oddzial chce mnie wyslac ,ale mam nadzieje ze antybiotyk pomoze [emoji856][emoji26].Torba spakowana jeszcze tylko pare detali.ubranka poprane poprasowane,ale ciagle cos dochodzi bo dokupuje no i tak to sie chyba do porodu bedzie ciagnac.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Możliwe, ale też nie powiedziane. To etap gdzie dzieci bardzo się różnią między sobą wielkością i wagą ;-)
U mnie np w 32+1 było 2064g, ale też pomiary mają dużą różnice błędu więc spokojnie :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, laski nie przejmujcie się tak wagą! Nie ma co porównywać.
Ja przy wzroście 176cm zaczęłam ciążę z wagą 70, więc już mam 8 na początku, a jeszcze dwa miesiące przed nami. Przecież nie będę z tym walczyć [emoji6] i tak czuję się piękna [emoji1]
Moja siostra przybrała 18kg - jej syn jest mały i drobny, a przyjaciółka 6kg - jej syn jest wielki i grubiutki. Każda z nas jest inna [emoji4]
Ja mam nadzieję, że nie przekroczę 15kg![emoji110]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ostatnia edycja:
Super. Dzieki!* a wiec jestem z Krakowa, mam juz prawie 4 letnia coreczke. Druga ciaze znosze ciezko ( wiec dolaczam do grona narzekajacych), ale to moze temu, ze w pierwszej to ze szczescia fruwalam 10 cm nad ziemia i myslalam, ze to tak zawsze jest...;)) albo kwestia wieku;)) mam miec chlopczyka wiec nowe doswiadczenie.

Witamy witamy :) ja tez z krakowa! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry