reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

I ja, i ja w końcu zrobiłam pierwszą partię prania [emoji1320]Faktycznie jakoś lepiej się poczułam dzięki temu, więc idealnie rozumiem co czujesz :)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
He he. U mnie juz druga w pralce [emoji6]. Ale ogolnie to zdalam sobie sprawe z tego, ze w czarnej d .... jestemy jesli chodzi o przygotowania. Nie wiem co z wozkiem dla dzieciakow, lozko dla starszaka nie kupione, a sredni czas realizacji to 4 tygodnie. A nawet jeszcze nie wiemy na jakie sie zxecydowac. A oczywisciw chcialam zeby sie przyzwyczail i zapomnial o lozeczku do czasu narodzin Dzidzi...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Melduje że już po... 2.30 dwie dziewczyny waga 2100 i 2200, oddychają same, nie wiem nic więcej bo zabrali je na neonatologie a ja mam leżeć na obserwacji 2 godz. Było ciężko, mimo że to maleństwa, ale nacinali mnie by chronić główkę dzieci.... Trzymajcie kciuki by było z nimi wszystko ok...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
O kurcze, ale wiesci! Gratuluje i oczywiscie trzymam kciuki zeby wszystko bylo okey! [emoji2]
Ha ha ja bym w takie buty pół nogi zmieściła [emoji1] i piętą suwała po podłodze [emoji1]

16udskjopmtfyunf.png

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny 12kg na + to wcale nie jest dużo.Jakby to było 20+ lub wiecej to wtedy można sie martwić.To jest książkowy przyrost;)

Ja przy 64kg też doznałam szoku ale potem to już idzie z górki. Dwa tyg temu było 66kg i od tamtej pory nawet się nie ważyłam. Trudno, to nie czas na dietę. Może jakbym więcej się ruszała to by było lepiej ale jestem kompletnie uziemiona [emoji17]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hega gratulacje[emoji177][emoji177][emoji177].Jesteśmy dumne ciotki [emoji16].Dużo zdrówka dla dziewczynek i buziaki[emoji182][emoji182][emoji182]

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Do góry