reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ciacho, moja szuflada mówi że brałam Ursopol. Ale to nie na swędzenie a na zbicie wyników. Nie wiem czy trzeba być naczczo ale prawda jest taka że każde jedzenie obciąży wątrobę i wyniki mogą być wyższe przy czymś ciężko strawnym. A nawet będą wyższe.
Mnie jak zaczęło sędziego zaczelam pić Ostropest pamięta, cudownie działa na wątrobę. Może spróbuj.

reklama
Ciacho, moja szuflada mówi że brałam Ursopol. Ale to nie na swędzenie a na zbicie wyników. Nie wiem czy trzeba być naczczo ale prawda jest taka że każde jedzenie obciąży wątrobę i wyniki mogą być wyższe przy czymś ciężko strawnym. A nawet będą wyższe.
Mnie jak zaczęło sędziego zaczelam pić Ostropest pamięta, cudownie działa na wątrobę. Może spróbuj.
Dzięki zjadłam kanapkę z serkiem białym i 1/4 pomarańczy nic ciężkiego

f2w3qqmz0qjoloi2.png

tez mam taka skore na dłoniach, ale glownie na kostkach i zgięciach palców,miedzy palcami tez ale mniej. Mam tak cala ciąże raz mniej raz więcej, po prostu duuuzo dobrego kremu do rak;))

Vanilia super pomysł z nowym wątkiem ale chyba lepiej jakby był na zamkniętym. Na otwartym ja sama żadnego zdjęcia bym nie wstawila.

Heda normalnie nadal jestem w szoku. I pewnie powiem to co inne dziewczyny... ja tez juz chce swojego maluszka!!!

Na 16 mam szkole rodzenia ale wcześniej jadę do koleżanki i jej miesięcznej córeczki! [emoji7]

reklama
Do góry