reklama
Sasankaa
Fanka BB :)
Ja już mam kupione, zaczne od 36tygKtóra zamierza pić herbatkę z liści malin i od którego tygodnia?
mlodamama21
Amolem natrzyj i wyjdz pooddychac powietrzem gleboko..u mnie pogoda taka sama i tez glowa boli i tak sie ratujeKurcze dziewczyny pomóżcie pogoda od wczoraj u nas masakra słońce ze śniegiem na zmianę a mnie głowa napieprza paracetamol nie pomaga albo tylko na chwilę, kawy nie mogę bo biorę tabletki od nadciśnienia
efta22
Ja już mam kupione, zaczne od 36tyg
Taka herbatka jest dostępna w zwykłym zielarskim?
Kacprysiowo
Moderatorka
Efta tak
Sasankaa
Pewnie tak, ja swoją na Gemini kupiłam jak zamawiałam do wyprawkiTaka herbatka jest dostępna w zwykłym zielarskim?
U mnie odwrotnie..mama mówi ciąża to nie choroba tylko stan odmienny.Ona jak była w ciąży to pracowała cały czas budowała sie i gotowała dla robotników..Nic sie jej nie działo.Mąż tez twierdzi ze cc to "pestka" i szybko dojde do siebie Jak widać są różne podejściaJejku czy was też traktują jak ułomne? Mi teściowa i ciotka mojego męża ciągle marudzą że tego nie mogę, tamtego nie mogę, najlepiej jakbym tylko leżała i jadła, nawet usłyszałam od tej ciotki że nie mogę chodzić w spodniach (chodzę w ciążowych) bo udusze dziecko, pij dużo karotki to urodzisz bez problemu. Boże słychać ich nie mogę już. Ja już nie chce wiedzieć co będzie jak już dziecko będzie i te ich mądre rady
reklama
Gemmina
Rodzina mojego męża ciągle każe mi się kłaść i odpoczywać, broń Boże schylać się po coś co upadło [emoji38] Teściowa chciała mi przynosic poduszkę do siedzenia! Mąż im powtarza, że ciąża to nie choroba i że przecież świetnie się czuję i jak będę chciała to sobie odpocznę [emoji4] Mąż jest ustawiony przeze mnie [emoji6] A w mojej rodzinie w ogóle nie ma rad i komentarzy.Jejku czy was też traktują jak ułomne? Mi teściowa i ciotka mojego męża ciągle marudzą że tego nie mogę, tamtego nie mogę, najlepiej jakbym tylko leżała i jadła, nawet usłyszałam od tej ciotki że nie mogę chodzić w spodniach (chodzę w ciążowych) bo udusze dziecko, pij dużo karotki to urodzisz bez problemu. Boże słychać ich nie mogę już. Ja już nie chce wiedzieć co będzie jak już dziecko będzie i te ich mądre rady