To moze byc alergia na kremy lub oliwki.Ja tak miałam na poczatku i az zrobiłam sobie badania i wszystko wyszło ok.Zmieniłam na krem mustela i teraz 0 swędzenia 0 rozstepów (oby tak pozostało).Dziewczyny do wszystkich moich dolegliwości doszło swędzenie całego ciała najgorzej jest w nocy spać nie mogę jutro idę do szpitala może coś mi powiedzą a teraz kąpiel i nawilżanie czym tylko się da
reklama
Wszystko ręce dłonie nogi stopy tyłek plecy najgorzej jest w nocyPrzy choleostazie swędzą dłonie i stopy. A Ciebie co swędzi?
Jeśli chodzi o opuszczanie brzucha to mi na 2 tyg przed porodem opadł. Jakby któraś miała watpliwości czy opadł czy nie to wskazówka jest brak zadyszek, bo brzuch jest niżej i nie uciska tak bardzo. A brzuch się opuszcza bo dziecko wpasowuje się w kanał rodny. Nie u wszystkich kobiet jest to pewnie widoczne i odczuwalne.
Ja po piątkowej wizycie wiem, że choć dziecko główką w dół to pływa luźno i nie napiera na szyjkę (uprzedzając pytania, lekarz sprawdzał ręcznie [emoji6]).
mlodamama21
Fanka BB :)
Mnie swedzialo cialo a nie dlonie i stopy plus bol brzucha i niedobrzePrzy choleostazie swędzą dłonie i stopy. A Ciebie co swędzi?
Jeśli chodzi o opuszczanie brzucha to mi na 2 tyg przed porodem opadł. Jakby któraś miała watpliwości czy opadł czy nie to wskazówka jest brak zadyszek, bo brzuch jest niżej i nie uciska tak bardzo. A brzuch się opuszcza bo dziecko wpasowuje się w kanał rodny. Nie u wszystkich kobiet jest to pewnie widoczne i odczuwalne.
Ja po piątkowej wizycie wiem, że choć dziecko główką w dół to pływa luźno i nie napiera na szyjkę (uprzedzając pytania, lekarz sprawdzał ręcznie [emoji6]).
Kacprysiowo
Moderatorka
Ciacho
A może zmieniłaś proszek, krem?? I ci nie służy.
Właśnie nie no jutro zobaczę ciekawe czy tutaj robią takie wyniki oby tak koleżanka miała podobnie w ciąży i powiedziała mi że przebadali ja od stóp do głowy w szpitalu więc jest szansaCiacho
melomanka
Pierwsza partia prania - kolderki, spiworek itp - wsadzona. Od razu mi lzej, ze w koncu cos ruszylam [emoji2] [emoji106]
Sent from my SM-G531F using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G531F using Forum BabyBoom mobile app
Rybcia2309
Ja już dwie partie została jedna ufff i prasowanie, zobaczę w czwartek czy mam dobre przeczucie że wszystko mi się poobniżało
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rybcia2309
Ciekawe która pierwsza [emoji39] choć nie druga bo pierwsza Heda a właśnie kobito zamelduj się!