reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny do wszystkich moich dolegliwości doszło swędzenie całego ciała najgorzej jest w nocy spać nie mogę jutro idę do szpitala może coś mi powiedzą a teraz kąpiel i nawilżanie czym tylko się da

f2w3qqmz0qjoloi2.png
To moze byc alergia na kremy lub oliwki.Ja tak miałam na poczatku i az zrobiłam sobie badania i wszystko wyszło ok.Zmieniłam na krem mustela i teraz 0 swędzenia 0 rozstepów (oby tak pozostało).

reklama
Przy choleostazie swędzą dłonie i stopy. A Ciebie co swędzi?

Jeśli chodzi o opuszczanie brzucha to mi na 2 tyg przed porodem opadł. Jakby któraś miała watpliwości czy opadł czy nie to wskazówka jest brak zadyszek, bo brzuch jest niżej i nie uciska tak bardzo. A brzuch się opuszcza bo dziecko wpasowuje się w kanał rodny. Nie u wszystkich kobiet jest to pewnie widoczne i odczuwalne.

Ja po piątkowej wizycie wiem, że choć dziecko główką w dół to pływa luźno i nie napiera na szyjkę (uprzedzając pytania, lekarz sprawdzał ręcznie [emoji6]).
Wszystko ręce dłonie nogi stopy tyłek plecy najgorzej jest w nocy

f2w3qqmz0qjoloi2.png

Przy choleostazie swędzą dłonie i stopy. A Ciebie co swędzi?

Jeśli chodzi o opuszczanie brzucha to mi na 2 tyg przed porodem opadł. Jakby któraś miała watpliwości czy opadł czy nie to wskazówka jest brak zadyszek, bo brzuch jest niżej i nie uciska tak bardzo. A brzuch się opuszcza bo dziecko wpasowuje się w kanał rodny. Nie u wszystkich kobiet jest to pewnie widoczne i odczuwalne.

Ja po piątkowej wizycie wiem, że choć dziecko główką w dół to pływa luźno i nie napiera na szyjkę (uprzedzając pytania, lekarz sprawdzał ręcznie [emoji6]).
Mnie swedzialo cialo a nie dlonie i stopy plus bol brzucha i niedobrze

reklama
Do góry