reklama
tynka2506
Fanka BB :)
Mój mąż ma 4 siostry dwie wzięliśmy jako rodzina zastępcza 3 lata temu ale jedna już się wyprowadziła bo dostała swoje mieszkanie teraz została nam 17 latka , te o które się staramy mają 12 i 15 lat ciężki wiek ale co ja przeżyłam z tą 17 -latką to już mnie nic nie zaskoczy.... chybaTynka rzeczywiscie bylby babiniec czyli staracie sie zeby byc rodzina zast dla jeszcze dwoch dziewczynek? W jakim wieku?
sunnyday
DHA to nie witaminą tylko kwas. W Anglii przepisuja go od pierwszego trymestru do nas chyba to jeszcze nie dotarło. Tak jak kiedyś nikt nie pomyślał o braniu kwasu foliowego. Mi gin kazał brać kwas foliowy i witaminę D. Poczytam jeszcze o dha jak znajdę coś ciekawego to dam wam znać. A jeżeli chodzi o witaminy niebezpieczne to za duża ilość witaminy a jest groźna. A występuje ona w podrobach np . Watrobce.
tynka2506
Dziękuję dziewczyny... o dwie toczymy jeszcze boje w sądzie więc mam nadzieje że pójdzie łatwo, tak jak za pierwszym razem. Dziewczyny jeszcze nie wiedza o naszym bobasie właściwie to nikt nie wie, tylko moja babcia i mąż mam nadzieję że jak zobaczę bijące serduszko będę mogła się podzielić tą wiadomością z rodziną.
KaSia86
Byłabym skłonna nawet za to zapłacić (choć plastykę mam zapewnioną przez NFZ) byleby zaoszczędzić sobie podwójnego bólu :-)Kasia gratuluję przemiany. Ja sama mam świra na punkcie fit stylu życia. Póki co mogę nadal ćwiczyć i mam nadzieję że będę mogła jak najdłużej. Oczywiście zmieniłam obciazenie i ilość treningów. Fajnie by bylo jakbyś mogła jednoczescie te dwie operacje połączyć. Ale pewnie na NFZ będzie ciężko
reklama