reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzisiaj odebrałam wyniki moczu i krwi niepokoi mnie poziom Urobilinogenu w moczu na poziomie 33umol/l oraz ciała ketonowe 0,5, czy któraś z Was wie co to może oznaczać, jutro mam wizytę ale moja ciekawość jest silniejsza. Jutro też okaże się czy nasze małe serduszko już bije, po moich ostatnich doświadczeniach z poronieniem strasznie się boje.

reklama
Tynka w serce biło i przestało czy w ogóle nie zabiło?

svchs65gg8talrm7.png

ja nie słyszałam serca bo lekarz stwierdził że nie można słuchać serca w tak wczesnej ciąży potem poszłam do innego do tego co teraz mnie prowadzi i powiedział. że jak byłam na tamtym usg to lekarz powinien już widzieć że coś jest nie tak więc na dobrą sprawę nie wiem czy biło.

Tynka rozumiem że się boisz trzeba pozytywnie myśleć, tulkam i trzymam kciuki ;)
Ja się przespalam a teraz zamiast robić obiadu nie mogę zejść z kibelka, super...

Tynka przykro mi. Swoja droga co za lekarz...mam na mysli tego pierwszego. Ja w pierwszej ciazy mialam problem z bialkiem w moczu, ciala ketonowe tez mi wyszly, ale z tego co kojarze ich poziom szybko mi spadl. Z bialkiem za to byly male problemy przez jakis czas. I jesli chodzi o ciala ketonowe to gin zalecil mi wiecej pic i z 2 dni przed badaniami nie spozywac jablek bo niby moga na to wplywac. Ale najlepiej jak wypytasz swojego gina.
Kasia86, ale zmiana, gratuluje! A co do wzruszen na filmie to pewnie ciaza dolozyla swoje:-) :):-) :) w pierwszej ciazy strasznie sie wzruszalam ( mimo, ze na co dzien raczej tak nie mam) i wczoraj jak w tel zobaczylam głodujace dzieci z Afryki, to od razu mialam mokre oczy... Dobry objaw :-D

Majka jakies ciazowe rozwolnienie? :wink:
W ogole widze, ze suwaczki jakos roznie nam pokazuja chyba. U jednych jest tydzien do przodu, a u innych do tylu, hmm...

Staramy się myśleć pozytywnie, jestem zdania , że najgorsze już za nami. Dzisiaj śniła mi się moja zmarła teściowa, powiedziała mi że to będzie dziewczynka mój mąż zwariuje, jesteśmy rodziną zastępczą dla jego siostry teraz staramy się w sądzie o kolejne 2 więc jak by to była dziewczyna to już zupełny babiniec w domu :)

reklama
Do góry