reklama
Kum
Fanka BB :)
Jak wymyslisz co ze szpinakiem to daj znac
Po kalafiora wysylalam meza dwa razy... I nadal go nie ma a chcialam ztobic curry z kalafiora.
Ja robie pomidorowke ale to bardziej pod dziecko bo ja dzis raczej dieta cud. Zjadlam dwie lyzki na sniadanie i czuje ze mi brzuch peka.. Ale wazne ze mi mniej wiecej przeszlo.
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Po kalafiora wysylalam meza dwa razy... I nadal go nie ma a chcialam ztobic curry z kalafiora.
Ja robie pomidorowke ale to bardziej pod dziecko bo ja dzis raczej dieta cud. Zjadlam dwie lyzki na sniadanie i czuje ze mi brzuch peka.. Ale wazne ze mi mniej wiecej przeszlo.
Dzień dobry !
Dziś obudziłam się o 4:30 i nie mogłam już zasnąć. Pogoda fatalna , pada , szaro , buro. Teraz czuję że chce mi się spać . Byłam dziś ostatni dzień w pracy . Zabieram się za sprzątanie .
Miłego dnia
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś obudziłam się o 4:30 i nie mogłam już zasnąć. Pogoda fatalna , pada , szaro , buro. Teraz czuję że chce mi się spać . Byłam dziś ostatni dzień w pracy . Zabieram się za sprzątanie .
Miłego dnia
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Ja też pochłaniam i ogórki kiszone i kapustę kiszoną [emoji23] Będzie córka [emoji12][emoji23]U nas dzisiaj klopsy z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty z jabłkiem [emoji5]
Kiszonki mi mocno podchodzą ostatnio
KaSia86
Chyba będą naleśniki z farszem ze szpinaku i sera feta, zapiekane pod sosem beszamelowym [emoji16] Ewentualnie obsmażane w panierce... [emoji12] Jakie by nie były, szpinak mogę bez ograniczeń pożerać [emoji23][emoji23][emoji23]Jak wymyslisz co ze szpinakiem to daj znac
Arya88
KaSia86 mówisz, że córa? Hehehe my wolelibyśmy synka drugiego, wygodniej dla nas heh. Ubranka mamy, poza tym jeden pokój dla dzieci także też łatwiej no i chłopacy mniej problemowi od dziewczyn chyba no, ale oczywiście jak będzie córcia to też fajnie
reklama
Gemmina
Te suwaki co kilka dni przeskakują do przodu, są takie tylko orientacyjne.
Mi jeszcze cycki nie rosną na szczęście, ale kupiłam wczoraj sukienkę z miejscem na brzuszek! Byłam z siostrą na promocjach, a ona jeszcze nie wie o ciąży. Nie mogłam jej powiedzieć, że nie kupuję sukienki bo mi się zaraz ciążowe przydadzą [emoji39] więc wzięłam taką zwykłą elastyczną która teraz jest płaska a potem będzie miejsce na dzidziusia. To było takie fajne!!![emoji178]