reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suwaczek mi stoi widze..ma byc juz 5tc..tak wgl to jak licze to wypada 6 na niektorych a tu 5..dziwnie to liczy

Jeśli jest np. 5,1- to jest 6 tydzień . Może stąd rozbierzność. A co do suwaka mi też przez pierwsze dni się zatrzymał a potem ruszył.

3jgxugpjvb0m6657.png

reklama
Dzień dobry! :)

U mnie mdłości się rozkrecaja, jest coraz gorzej . .. a myślałam, ze tym razem uda się bez

Co do piersi to ja właśnie musiałam porzucić pomysł spania na brzuchu... nie przez brZuch a cycki :) no bolą strasznie. Mam rozmiar 75F i w.pierwszej ciąży nie tyle co się powiekszylyl a były pełne i sterczace jak silikony :D

A mnie zaczął najpierw jeden boleć z boku na 2 tyg przed spodziewanym @! Potem doszedł 2 jak robiłam pierwszy test musiałam je trzymać schodząc po schodach dlatego nie uwierzylam negatywowi i wieczorem inny pozytywny :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie objawy ciąży podobne bardzo do pms, także testowałam dopiero w 36 dniu cyklu. Brałam antybiotyk a wtedy cykle do 40dni nawet mam, także i tak szybko testowałam ;) ale dochodziło coraz więcej objawów i miałam plamienie implantacyjne i to mi najbardziej nie pasowało heh

74703e3ksg0ul1uj.png

Dobry...
Mi troche przeszlo. Juz nie jest mi az rak nie dobrze. Ale raczej dzis nic nie zjem.
Na barszcz tez mam ochote. Chyba ze kupoc buraki :) albo takie zasmazane :)

Ja mam malutkie cycki..75b. W poprzedniej ciazy ledwo rozmiar urosly..jak karmilam tez. Mam jeden stanik z tego okresu wiec moze sie przyda.. Po karmieniu prawie zanik cycka.. Teraz bola.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Ja mam 80D, ale zalozylam stary stanik 85E i chociaz cycki mi sie nie wylewaja ;) i czuje po boku, ze mam jakby twarde kanaliki
.. no nie wiem jak to inaczej wyjasnic.

Ja w siebie wmusilam sniadanie, aby leki wziac, ale ciezko oj ciezko.

reklama
Do góry