reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Sylwkaka super :)

Ja mam wizytę w pt, to będzie 6tyg. + 6 dni i mam nadzieję zobaczyć serduszko :)

74703e3ksg0ul1uj.png

Jejku tyle tu przybywa wpisow ze ledwo ogarniam :-) na pryszcze sudokrem polecam , wysusza i lagodzi uzywam od kiedy pamietam :-)

A co do cyckow jejku jak z tym zyc ? 8tydz a one lekko o rozmiar wieksze na szczescie nie wyrzucilam po schudnieciu strych biustonoszy to mam w czym chodzic . Z drugiej strony fajne bo tatus fasolki slini sie jak szalony , ale one srednio tykalskie hah .

A powiedzcie mi jak rosna tak szybko to nie dostane rozstepow moze zaczac je juz czyms smarowac ? Jak myslicie

3jgxgywll5x4z1no.png

Asicazg myślę że trzeba smarować. Wg mnie im wcześniej tym lepiej. Szczególnie gdy rosną [emoji4] może niekoniecznie kremem przeciwko rozstepom ale jakimś natłuszczającym.

reklama
Narobiłyście mi smaka na barszczyk z uszkami... Ale u mnie dziś kalafiorowa z koperkiem [emoji16] A na drugie koniecznie coś ze szpinakiem, ale jeszcze nie wymyśliłam co [emoji12]

hchy3e3khm37w3fg.png

Do góry