reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Sylwkaka super :)

Ja mam wizytę w pt, to będzie 6tyg. + 6 dni i mam nadzieję zobaczyć serduszko :)

74703e3ksg0ul1uj.png

Jejku tyle tu przybywa wpisow ze ledwo ogarniam :-) na pryszcze sudokrem polecam , wysusza i lagodzi uzywam od kiedy pamietam :-)

A co do cyckow jejku jak z tym zyc ? 8tydz a one lekko o rozmiar wieksze na szczescie nie wyrzucilam po schudnieciu strych biustonoszy to mam w czym chodzic . Z drugiej strony fajne bo tatus fasolki slini sie jak szalony , ale one srednio tykalskie hah .

A powiedzcie mi jak rosna tak szybko to nie dostane rozstepow moze zaczac je juz czyms smarowac ? Jak myslicie

3jgxgywll5x4z1no.png

Asicazg myślę że trzeba smarować. Wg mnie im wcześniej tym lepiej. Szczególnie gdy rosną [emoji4] może niekoniecznie kremem przeciwko rozstepom ale jakimś natłuszczającym.

reklama
Narobiłyście mi smaka na barszczyk z uszkami... Ale u mnie dziś kalafiorowa z koperkiem [emoji16] A na drugie koniecznie coś ze szpinakiem, ale jeszcze nie wymyśliłam co [emoji12]

hchy3e3khm37w3fg.png

Do góry