reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam chłopca i dziewczynkę. Cóż wszystko ma swoje plusy i minusy. Córcia jest bardziej wymagająca, absorbująca, wrażliwa i wiąże się z większymi wydatkami. Synek niby nie należy do tych nie grzecznych, uczy się póki co bardzo dobrze ale ma taki olewatorski styl życia. Nie wiem jak to opisać. Nie zależy mu, nie stara się, wszystko mu obojętne chyba że zastosowalibyśmy przekupstwo czego nie uznajemy. I tak jeszcze nie znalazłam na niego sposobu. Jest uparty i zawzięty. Wczoraj nauczycielce powiedziałam że to po Tacie. Ma taki charakter i co zrobisz. Mała by się przejęła a on nie za bardzo.

reklama
Faceci mają łatwiej w życiu ;)

74703e3ksg0ul1uj.png

Ja mam chłopca i dziewczynkę. Cóż wszystko ma swoje plusy i minusy. Córcia jest bardziej wymagająca, absorbująca, wrażliwa i wiąże się z większymi wydatkami. Synek niby nie należy do tych nie grzecznych, uczy się póki co bardzo dobrze ale ma taki olewatorski styl życia. Nie wiem jak to opisać. Nie zależy mu, nie stara się, wszystko mu obojętne chyba że zastosowalibyśmy przekupstwo czego nie uznajemy. I tak jeszcze nie znalazłam na niego sposobu. Jest uparty i zawzięty. Wczoraj nauczycielce powiedziałam że to po Tacie. Ma taki charakter i co zrobisz. Mała by się przejęła a on nie za bardzo.
Tez to ma swoje plusy, nie przejmuje sie nie potrzebnie. Jak bedzie trzeba to sie przejmie :) tez uwazam ze przekupstwo bez sensu.

Zupa gotowa. W domu nie ma.pieprzu..

Tez mam ochote na spinak i kiszonke. Ale dzis dam flakom odpoczac :) w piwnicy mam domowe ogoreczki :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Kasia mówisz ze jak smaki na kapuchę i ogóry to na dziewczynkę ? :)
Mam nadzieję że już na 1 prenatalnych lekarz powie co tam widzi. W pierwszej ciąży w 13 tygodniu wiedzieliśmy.

Madziara Twoj barszcz z uszkami sprawił ze dostałam ślinotoku !! :D

A co suwaczka to faktycznie przez 1 tydzień opóźniał a teraz działa idealnie u nas dziś 7t6d.

svchs65gg8talrm7.png

Kasia mówisz ze jak smaki na kapuchę i ogóry to na dziewczynkę ? :)
Mam nadzieję że już na 1 prenatalnych lekarz powie co tam widzi. W pierwszej ciąży w 13 tygodniu wiedzieliśmy.

Madziara Twoj barszcz z uszkami sprawił ze dostałam ślinotoku !! :D

A co suwaczka to faktycznie przez 1 tydzień opóźniał a teraz działa idealnie u nas dziś 7t6d.

svchs65gg8talrm7.png
A ja widzę 6 i 4 [emoji23]

3jgxugpjvb0m6657.png

U mnie też robota idzie [emoji38]Sernik w piekarniku, mięso na galaretkę się gotuje, zupa na obiad zrobiona. Zaraz będę rozbijać mięso na kotlety i kręcić krem do następnego ciasta [emoji38] no normalnie master chef [emoji48]

reklama
Do góry