Ja mam chłopca i dziewczynkę. Cóż wszystko ma swoje plusy i minusy. Córcia jest bardziej wymagająca, absorbująca, wrażliwa i wiąże się z większymi wydatkami. Synek niby nie należy do tych nie grzecznych, uczy się póki co bardzo dobrze ale ma taki olewatorski styl życia. Nie wiem jak to opisać. Nie zależy mu, nie stara się, wszystko mu obojętne chyba że zastosowalibyśmy przekupstwo czego nie uznajemy. I tak jeszcze nie znalazłam na niego sposobu. Jest uparty i zawzięty. Wczoraj nauczycielce powiedziałam że to po Tacie. Ma taki charakter i co zrobisz. Mała by się przejęła a on nie za bardzo.
reklama
Kum
Fanka BB :)
Tez to ma swoje plusy, nie przejmuje sie nie potrzebnie. Jak bedzie trzeba to sie przejmie tez uwazam ze przekupstwo bez sensu.Ja mam chłopca i dziewczynkę. Cóż wszystko ma swoje plusy i minusy. Córcia jest bardziej wymagająca, absorbująca, wrażliwa i wiąże się z większymi wydatkami. Synek niby nie należy do tych nie grzecznych, uczy się póki co bardzo dobrze ale ma taki olewatorski styl życia. Nie wiem jak to opisać. Nie zależy mu, nie stara się, wszystko mu obojętne chyba że zastosowalibyśmy przekupstwo czego nie uznajemy. I tak jeszcze nie znalazłam na niego sposobu. Jest uparty i zawzięty. Wczoraj nauczycielce powiedziałam że to po Tacie. Ma taki charakter i co zrobisz. Mała by się przejęła a on nie za bardzo.
Zupa gotowa. W domu nie ma.pieprzu..
Tez mam ochote na spinak i kiszonke. Ale dzis dam flakom odpoczac w piwnicy mam domowe ogoreczki
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
anika84
Kasia mówisz ze jak smaki na kapuchę i ogóry to na dziewczynkę ?
Mam nadzieję że już na 1 prenatalnych lekarz powie co tam widzi. W pierwszej ciąży w 13 tygodniu wiedzieliśmy.
Madziara Twoj barszcz z uszkami sprawił ze dostałam ślinotoku !!
A co suwaczka to faktycznie przez 1 tydzień opóźniał a teraz działa idealnie u nas dziś 7t6d.
Mam nadzieję że już na 1 prenatalnych lekarz powie co tam widzi. W pierwszej ciąży w 13 tygodniu wiedzieliśmy.
A co suwaczka to faktycznie przez 1 tydzień opóźniał a teraz działa idealnie u nas dziś 7t6d.
Emkaa
A ja widzę 6 i 4 [emoji23]Kasia mówisz ze jak smaki na kapuchę i ogóry to na dziewczynkę ?
reklama